288 kişi yasakları çiğnedi!

Asayiş 18.03.2021 - 10:23, Güncelleme: 18.03.2021 - 10:23
 

288 kişi yasakları çiğnedi!

Kocaeli’de her gün tüm kolluk kuvvetleri ve kurumlar tarafından denetimler yapılıyor. Ancak gelin görün ki Kocaeli’deki yüzlerce bilinçsiz vatandaşımız ne yazık ki kurallara uymamak için direnerek hem kendilerini hem de Kocaelileri riske atıyor.

Koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden yapılan denetim ve kontrollerde, 4 bin 461 iş yeri denetlenirken 20 bin 539 kişiye de kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde; maske takma kuralına uyulmadığı için 136 kişiye, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 20 kişi ve 2 iş yerine, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 107 kişiye, karantina tedbirlerine uymayan 2 kişiye, izin verilen saatler dışında çalışmama yasağına uymayan 1 iş yerine, koronavirüs tedbirlerine uymayan 5 işyerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 13 kişiye ve 2 iş yerine olmak üzere toplam 288 kişiye para cezası kesildi. Öte yandan çeşitli suçlardan aranan 91 kişi de denetimlerde yakalandı.  BİN 975 ARACI KONTROL ETTİLER Ayrıca koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde; yolcu taşımacılığı yapan belediye/halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere bin 734 araç ve sürücüsü, terminalde yolcu taşımacılığı yapan 146 araç ve sürücüsü, okul servis taşımacılığı yapan 95 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam bin 975 araç kontrol edildi.
Kocaeli’de her gün tüm kolluk kuvvetleri ve kurumlar tarafından denetimler yapılıyor. Ancak gelin görün ki Kocaeli’deki yüzlerce bilinçsiz vatandaşımız ne yazık ki kurallara uymamak için direnerek hem kendilerini hem de Kocaelileri riske atıyor.

Koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden yapılan denetim ve kontrollerde, 4 bin 461 iş yeri denetlenirken 20 bin 539 kişiye de kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde; maske takma kuralına uyulmadığı için 136 kişiye, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 20 kişi ve 2 iş yerine, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 107 kişiye, karantina tedbirlerine uymayan 2 kişiye, izin verilen saatler dışında çalışmama yasağına uymayan 1 iş yerine, koronavirüs tedbirlerine uymayan 5 işyerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 13 kişiye ve 2 iş yerine olmak üzere toplam 288 kişiye para cezası kesildi. Öte yandan çeşitli suçlardan aranan 91 kişi de denetimlerde yakalandı. 

BİN 975 ARACI KONTROL ETTİLER

Ayrıca koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde; yolcu taşımacılığı yapan belediye/halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere bin 734 araç ve sürücüsü, terminalde yolcu taşımacılığı yapan 146 araç ve sürücüsü, okul servis taşımacılığı yapan 95 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam bin 975 araç kontrol edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.