4 ilin emniyet müdürü değişti!

Gündem 02.03.2024 - 12:00, Güncelleme: 02.03.2024 - 12:00
 

4 ilin emniyet müdürü değişti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 4 ilin emniyet müdürü değişti. Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ı görevden alan Erdoğan, Aslan'ın yerine Kayseri Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ü atadı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne Van Emniyet Müdürü Atanur Aydın; Van Emniyet Müdürlüğü'ne de Murat Mutlu getirildi. Açık bulunan Batman Emniyet Müdürlüğü görevine ise İbrahim Kaba atandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Antalya İl Müdürü Abdullah Çalışkan, Bursa İl Müdürü Muhammer Doğan, İzmir İl Müdürü Nesim Tanğlay, Kayseri İl Müdürü İsrafil Aktürk de görevden alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 4 ilin emniyet müdürü değişti. Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ı görevden alan Erdoğan, Aslan'ın yerine Kayseri Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ü atadı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne Van Emniyet Müdürü Atanur Aydın; Van Emniyet Müdürlüğü'ne de Murat Mutlu getirildi.

Açık bulunan Batman Emniyet Müdürlüğü görevine ise İbrahim Kaba atandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Antalya İl Müdürü Abdullah Çalışkan, Bursa İl Müdürü Muhammer Doğan, İzmir İl Müdürü Nesim Tanğlay, Kayseri İl Müdürü İsrafil Aktürk de görevden alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.