ABD Başkonsolosu'na Kocaelispor Atkısı

Spor 20.01.2023 - 12:13, Güncelleme: 20.01.2023 - 12:13
 

ABD Başkonsolosu'na Kocaelispor Atkısı

ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A.Eadeh'a Kocaelispor atkısı hediye edildi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, İKM (İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği) Başkanı Murat Öztürk, İKM Derneği'ni ziyaret eden ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A.Eadeh ile bir araya geldi. Kaplan ve Öztürk, İzmit ile ilgili sorular ve gündeme dair sohbetin ardından başkonsolosa Kocaelispor atkısı hediye etti.
ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A.Eadeh'a Kocaelispor atkısı hediye edildi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, İKM (İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği) Başkanı Murat Öztürk, İKM Derneği'ni ziyaret eden ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A.Eadeh ile bir araya geldi. Kaplan ve Öztürk, İzmit ile ilgili sorular ve gündeme dair sohbetin ardından başkonsolosa kocaelispor haberleri">Kocaelispor atkısı hediye etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.