Acımasız koca, eşini satırla yaraladı!

Darıca 05.03.2021 - 13:45, Güncelleme: 05.03.2021 - 13:45
 

Acımasız koca, eşini satırla yaraladı!

Acımasız koca, eşini satırla yaraladı!

Darıca’da acımasız bir kişi, eşini satırla yaraladı. Edinilen bilgiye göre, Bayramoğlu Mahallesi Pırlanta Sokak üzerinde hareketsiz bir şekilde yerde yatan kadın şahsın baş bölgesinden yaralar olduğu gören çevredeki vatandaşlar, 112’ye aradı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralanan kadının N.T (48) olduğunu belirledi. Talihsiz kadının baş ve boyun kısmında 10 kesik olduğu tespit edilirken, yaralı kadın daha sonra Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.  Çevredeki vatandaşlardan alınan bilgiye göre, 50-60 yaşlarında bir kişinin, yaralı kadının yanından elinde kesici aletle olay yerinden kaçtığı belirtildi. TALİHSİZ KADIN YOĞUN BAKIMDA Bunun üzerine polis ekipleri olayı gerçekleştiren N.T’nin eşi olan O.T’yi (65) suç aleti ile birlikte yakaladı. Yaralı N.T’nin durumu kritik ve yoğun bakımda olduğu resmi nikahlı eşi olan O.T ile 22 yıldır evli oldukları, 5 çocuklarının olduğu öğrenildi. Evli çiftin 2019 yılından beri ayrı yaşadıkları öğrenilirken, N.T’nin, O.T’nin barışma isteğini reddetmesi üzerine şüpheli O.T’nin bu olayı gerçekleştirdiği tespit edildi.
Acımasız koca, eşini satırla yaraladı!

Darıca’da acımasız bir kişi, eşini satırla yaraladı. Edinilen bilgiye göre, Bayramoğlu Mahallesi Pırlanta Sokak üzerinde hareketsiz bir şekilde yerde yatan kadın şahsın baş bölgesinden yaralar olduğu gören çevredeki vatandaşlar, 112’ye aradı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralanan kadının N.T (48) olduğunu belirledi. Talihsiz kadının baş ve boyun kısmında 10 kesik olduğu tespit edilirken, yaralı kadın daha sonra Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.  Çevredeki vatandaşlardan alınan bilgiye göre, 50-60 yaşlarında bir kişinin, yaralı kadının yanından elinde kesici aletle olay yerinden kaçtığı belirtildi.

TALİHSİZ KADIN YOĞUN BAKIMDA

Bunun üzerine polis ekipleri olayı gerçekleştiren N.T’nin eşi olan O.T’yi (65) suç aleti ile birlikte yakaladı. Yaralı N.T’nin durumu kritik ve yoğun bakımda olduğu resmi nikahlı eşi olan O.T ile 22 yıldır evli oldukları, 5 çocuklarının olduğu öğrenildi. Evli çiftin 2019 yılından beri ayrı yaşadıkları öğrenilirken, N.T’nin, O.T’nin barışma isteğini reddetmesi üzerine şüpheli O.T’nin bu olayı gerçekleştirdiği tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.