AK Darıca, Ramazan’ın bereketini paylaşıyor

Siyaset 23.04.2021 - 09:28, Güncelleme: 23.04.2021 - 09:29
 

AK Darıca, Ramazan’ın bereketini paylaşıyor

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Ramazan ayında mahalle mahalle sokak ve caddeleri gezerek Ramazan’ın bereketini komşuları ile paylaşıyor.

Ramazan’ın manevi ikliminde gönüllere dokunan ziyaretlerde Darıcalı vatandaşlardan büyük ilgi gören AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Sizlerle hemhal olmaya, sevgimizi paylaşmaya devam ediyoruz. İlçe Başkan Yardımcımız, İlçe Yöneticimiz ve Mahalle Başkanımız ile birlikte Nenehatun Mahallemizde vatandaşlarımız ve esnafımız ile hasbihal ettik. Esnaflarımıza hayırlı işler dileyip, Ramazanlarını tebrik ediyoruz” dedi. BİZİ SAMİMİ GÖRÜYORLAR Kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ve memnuniyetini ifade eden Başkan Acay, “Komşularımız ile aramızda çok güçlü bir bağ oluştu. Bizi evlerine davet edecek kadar samimi görüyorlar. Göstermiş oldukları ilgi ve teveccühten dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.      
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Ramazan ayında mahalle mahalle sokak ve caddeleri gezerek Ramazan’ın bereketini komşuları ile paylaşıyor.

Ramazan’ın manevi ikliminde gönüllere dokunan ziyaretlerde Darıcalı vatandaşlardan büyük ilgi gören AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Sizlerle hemhal olmaya, sevgimizi paylaşmaya devam ediyoruz. İlçe Başkan Yardımcımız, İlçe Yöneticimiz ve Mahalle Başkanımız ile birlikte Nenehatun Mahallemizde vatandaşlarımız ve esnafımız ile hasbihal ettik. Esnaflarımıza hayırlı işler dileyip, Ramazanlarını tebrik ediyoruz” dedi.

BİZİ SAMİMİ GÖRÜYORLAR

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ve memnuniyetini ifade eden Başkan Acay, “Komşularımız ile aramızda çok güçlü bir bağ oluştu. Bizi evlerine davet edecek kadar samimi görüyorlar. Göstermiş oldukları ilgi ve teveccühten dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.