19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Darıca’dan esnafa ‘hayırlı işler’ ziyareti!

Siyaset 14.08.2021 - 12:11, Güncelleme: 14.08.2021 - 12:31
 

AK Darıca’dan esnafa ‘hayırlı işler’ ziyareti!

AK Darıca’dan esnafa ‘hayırlı işler’ ziyareti!

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, Başkan Ufuk Acay’ın önderliğinde vatandaşları ve esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, saha ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta göstererek mahallelerde esnafı dinliyor. Esnaf ziyaretleri programı kapsamında Sokullu Caddesi’nde bulunan esnaflara giderek talep ve önerileri dinleyen Başkan Acay, bir dizi teknik incelemenin ardından bereketli işler dileyerek Darıca esnafından alışveriş yaptı. Dükkanları tek tek ziyaret eden ve esnafların yoğun ilgi göstererek taleplerini ilettiği Başkan Acay, “Her zaman olduğu gibi, koronavirüs salgınının başladığı günden itibaren Kocaeli’de bulunan her bir esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Rabbim işlerinizde bolluk ve bereket versin” dedi. “HER TÜRLÜ ÖNERİYE AÇIĞIZ” Öte yandan Darıca’da gerçekleşen ve gerçekleşecek olan yatırımlar hakkında da girdiği her dükkanda vatandaşla bilgi veren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, kentimizi sizlerle birlikte yönetmek ve ilçemizde eksik bir hizmetin kalmaması için her türlü öneriye açık olduğumuzu bilmenizi isteriz. Hizmetlerimizi sizlere ulaştırırken, başarıya da yine sizlerle ulaşacağımızı çok iyi biliyoruz. Şunu altını bir kez daha çizmek isterim ki AK Parti, ülkemizin ve milletimizin partisidir” ifadelerini kullandı.
AK Darıca’dan esnafa ‘hayırlı işler’ ziyareti!

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, Başkan Ufuk Acay’ın önderliğinde vatandaşları ve esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, saha ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta göstererek mahallelerde esnafı dinliyor. Esnaf ziyaretleri programı kapsamında Sokullu Caddesi’nde bulunan esnaflara giderek talep ve önerileri dinleyen Başkan Acay, bir dizi teknik incelemenin ardından bereketli işler dileyerek Darıca esnafından alışveriş yaptı. Dükkanları tek tek ziyaret eden ve esnafların yoğun ilgi göstererek taleplerini ilettiği Başkan Acay, “Her zaman olduğu gibi, koronavirüs salgınının başladığı günden itibaren Kocaeli’de bulunan her bir esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Rabbim işlerinizde bolluk ve bereket versin” dedi.

“HER TÜRLÜ ÖNERİYE AÇIĞIZ”

Öte yandan Darıca’da gerçekleşen ve gerçekleşecek olan yatırımlar hakkında da girdiği her dükkanda vatandaşla bilgi veren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, kentimizi sizlerle birlikte yönetmek ve ilçemizde eksik bir hizmetin kalmaması için her türlü öneriye açık olduğumuzu bilmenizi isteriz. Hizmetlerimizi sizlere ulaştırırken, başarıya da yine sizlerle ulaşacağımızı çok iyi biliyoruz. Şunu altını bir kez daha çizmek isterim ki AK Parti, ülkemizin ve milletimizin partisidir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.