AK Dilovası’nda partililer toplandı!

Siyaset 02.06.2021 - 15:47, Güncelleme: 02.06.2021 - 15:47
 

AK Dilovası’nda partililer toplandı!

AK Dilovası’nda partililer toplandı!

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, Dilovası’nda sağlam adımlarla yürüdüklerini söyleyerek “gece gündüz bu milletin sesi olacağız” dedi. AK Parti Dilovası haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı ilçe binasında gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya İl Yöneticisi Halil İbrahim Arslan da katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda pandemi koşulları başta olmak üzere yerel ve genelde birçok konu görüşüldü. Partililerin yerel ve genel gündeme dair görüşlerini sunduğu programda saha içi çalışmaları, yapılan programlar, yapılacak çalışmalar, üye çalışmaları ve yaz dönemi konuşuldu. “BİZ BU MİLLETİN SESİ OLACAĞIZ” AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, toplantıya katılan herkese teşekkür ederken yeniden normalleşme döneminin Dilovası’na ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. Başkan Yıldırım, “Herkesin ayağına sağlık, pandemi döneminde çalışmalarımız devam ediyor. Normalleşmeye adım attık, hayırlı olsun. AK Parti Dilovası olarak yerel çalışmalarımız devam ediyor, edecek. Tüm kademelerimizle beraber çalışmaya devam edeceğiz, gece gündüz bu milletin sesi olacağız. Dilovası’nda bir arada olmaya güzel işler yapmaya devam ediyoruz, Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.
AK Dilovası’nda partililer toplandı!

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, Dilovası’nda sağlam adımlarla yürüdüklerini söyleyerek “gece gündüz bu milletin sesi olacağız” dedi.

AK Parti Dilovası haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı ilçe binasında gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya İl Yöneticisi Halil İbrahim Arslan da katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda pandemi koşulları başta olmak üzere yerel ve genelde birçok konu görüşüldü. Partililerin yerel ve genel gündeme dair görüşlerini sunduğu programda saha içi çalışmaları, yapılan programlar, yapılacak çalışmalar, üye çalışmaları ve yaz dönemi konuşuldu.

“BİZ BU MİLLETİN SESİ OLACAĞIZ”

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, toplantıya katılan herkese teşekkür ederken yeniden normalleşme döneminin Dilovası’na ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. Başkan Yıldırım, “Herkesin ayağına sağlık, pandemi döneminde çalışmalarımız devam ediyor. Normalleşmeye adım attık, hayırlı olsun. AK Parti Dilovası olarak yerel çalışmalarımız devam ediyor, edecek. Tüm kademelerimizle beraber çalışmaya devam edeceğiz, gece gündüz bu milletin sesi olacağız. Dilovası’nda bir arada olmaya güzel işler yapmaya devam ediyoruz, Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.