AK Gebze’de ‘Gönül Seferberliği’ başladı

Siyaset 09.03.2021 - 10:54, Güncelleme: 09.03.2021 - 10:54
 

AK Gebze’de ‘Gönül Seferberliği’ başladı

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Seferberliği’ programı kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Seferberliği’ programı kapsamında AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya güne esnaf ziyaretleri ile başladı. Gebze için gece-gündüz demeden çalışan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, vatandaşlarla da bir araya gelerek sorunlarını, taleplerini dinleyerek çözüm buluyor. ESNAFIN HER ZAMAN YANINDAYIZ Vatandaş ve esnafı ziyaretine oldukça önem veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, gönül seferliği kapsamında Gebze’de çaylarını içtiği esnafa, hal hatırlarını ve işlerinin nasıl gittiğini sordu. Esnafın içinde bulunduğu iş koluna göre salgın sürecinden farklı farklı etkilendiğini gördüklerini, sorunları dinleyip talepleri aldığını belirten Başkan Kaya, “Yerelde belediye başkanlarımız, Ankara’da milletvekillerimiz ile şehrimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi. Altınsoy, esnafın talep ve sorunlarını ilgili mercilere ve bakanlara ileteceklerine değinerek, her zaman esnafın yanında olduklarını sözlerine ekledi.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Seferberliği’ programı kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Seferberliği’ programı kapsamında AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya güne esnaf ziyaretleri ile başladı. Gebze için gece-gündüz demeden çalışan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, vatandaşlarla da bir araya gelerek sorunlarını, taleplerini dinleyerek çözüm buluyor.

ESNAFIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Vatandaş ve esnafı ziyaretine oldukça önem veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, gönül seferliği kapsamında Gebze’de çaylarını içtiği esnafa, hal hatırlarını ve işlerinin nasıl gittiğini sordu. Esnafın içinde bulunduğu iş koluna göre salgın sürecinden farklı farklı etkilendiğini gördüklerini, sorunları dinleyip talepleri aldığını belirten Başkan Kaya, “Yerelde belediye başkanlarımız, Ankara’da milletvekillerimiz ile şehrimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi. Altınsoy, esnafın talep ve sorunlarını ilgili mercilere ve bakanlara ileteceklerine değinerek, her zaman esnafın yanında olduklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.