AK Kocaeli’de Bilgi ve İletişim Karahan’a emanet!

Siyaset 31.08.2021 - 13:55, Güncelleme: 31.08.2021 - 13:55
 

AK Kocaeli’de Bilgi ve İletişim Karahan’a emanet!

AK Kocaeli’de Bilgi ve İletişim Karahan’a emanet!

AK Parti 7.Olağan Genel Kurulu’nda Yürütme Kurulu’na eklenen Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı’na Çayırova’nın eski ilçe başkanı Ekrem Karahan atandı. AK Parti 7.Olağan Genel Kurulu’nda Yürütme Kurulu’na Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı eklenmişti. İlk başta yalnızca Genel Merkez düzeyinde temsil edilen yeni birimin, il başkanlıklarındaki teşkilatlanması devam ediyor. Buna göre AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında da yeni birim için atama AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in imzasıyla gerçekleşti. AK Parti Kocaeli Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı, il yönetim kurulu üyesi ve önceki dönem ilçe başkanı Ekrem Karahan oldu.  AK PARTİ İCRA KURULU Başkan-Mehmet ELLİBEŞ Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı-Dr.Şahin Talus Teşkilat Başkanlığı-Av.Halit Çokan Seçim İşleri Başkanlığı-Av.Alper Doğan Tanıtım ve Medya Başkanı-İbrahim Gürsel Dış İlişkiler Başkanı-Abdullah Binbay Sosyal Politikilar Başkanı-Mehmet Zeki Canşi Yerel Yönetimler Başkanı-Engin Güzel Ekonomi İşler Başkanı-Ömer Efe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı-Ahmet Sönmez İnsan Hakları Başkanı-Av.Seda Kardaşlar Çelik Mali ve İdari İşler Başkanı-Ersin Küçükateş Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı-Halil Güngör Dokuzlar Ar-Ge Başkanı-Murat Ergelen Genel Sekreterlik Başkanı-Büşra Özbay Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı-Ekrem Karahan
AK Kocaeli’de Bilgi ve İletişim Karahan’a emanet!

AK Parti 7.Olağan Genel Kurulu’nda Yürütme Kurulu’na eklenen Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı’na Çayırova’nın eski ilçe başkanı Ekrem Karahan atandı.

AK Parti 7.Olağan Genel Kurulu’nda Yürütme Kurulu’na Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı eklenmişti. İlk başta yalnızca Genel Merkez düzeyinde temsil edilen yeni birimin, il başkanlıklarındaki teşkilatlanması devam ediyor. Buna göre AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında da yeni birim için atama AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in imzasıyla gerçekleşti. AK Parti Kocaeli Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı, il yönetim kurulu üyesi ve önceki dönem ilçe başkanı Ekrem Karahan oldu. 

AK PARTİ İCRA KURULU

Başkan-Mehmet ELLİBEŞ

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı-Dr.Şahin Talus

Teşkilat Başkanlığı-Av.Halit Çokan

Seçim İşleri Başkanlığı-Av.Alper Doğan

Tanıtım ve Medya Başkanı-İbrahim Gürsel

Dış İlişkiler Başkanı-Abdullah Binbay

Sosyal Politikilar Başkanı-Mehmet Zeki Canşi

Yerel Yönetimler Başkanı-Engin Güzel

Ekonomi İşler Başkanı-Ömer Efe

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı-Ahmet Sönmez

İnsan Hakları Başkanı-Av.Seda Kardaşlar Çelik

Mali ve İdari İşler Başkanı-Ersin Küçükateş

Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı-Halil Güngör Dokuzlar

Ar-Ge Başkanı-Murat Ergelen

Genel Sekreterlik Başkanı-Büşra Özbay

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı-Ekrem Karahan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.