AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır hastaneye kaldırıldı

Kocaeli 16.02.2024 - 13:00, Güncelleme: 16.02.2024 - 13:00
 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır hastaneye kaldırıldı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır meclisteki odasında rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Sami Çakır, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki vekil odasında rahatsızlandı.İddiaya göre kalp krizi geçiren Çakır Ankara Şehir Hastanesine kaldırıldı. SAMİ ÇAKIR KİMDİR? Sami Çakır 1958’de Trabzon’da dünyaya geldi. İlkokulu Trabzon’da okuyan Çakır, ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Ankara Üniversitesi’den Tarih bölümünden mezun oldu. Antalya Lisesi’nde Tarih Öğretmenliği, Genelkurmay Askeri Tarih ve Stratejik Etüt Başkanlığı’nda ise Tarih Uzmanı olarak çalıştı. 1985 yılından itibaren çeşitli bankalarda üst düzey yönetici görevlerinde bulundu. Milli Türk Talebe Birliği üyeliğinde bulundu. Refah Partisi Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. MÜSİAD İzmit Şubesi , Ensar Vakfı İzmit Şubesi, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi yönetim kurulu üyeliği görevlerini üstlendi. 26 ve 27. Dönemlerde Kocaeli Milletvekili seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu ve İçişleri Komisyonu Üyesi olarak görev yaptı. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti’den 28. Dönem Kocaeli Milletvekili seçilen Sami Çakır, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesidir.  
AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır meclisteki odasında rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Sami Çakır, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki vekil odasında rahatsızlandı.İddiaya göre kalp krizi geçiren Çakır Ankara Şehir Hastanesine kaldırıldı.

SAMİ ÇAKIR KİMDİR?

Sami Çakır 1958’de Trabzon’da dünyaya geldi. İlkokulu Trabzon’da okuyan Çakır, ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Ankara Üniversitesi’den Tarih bölümünden mezun oldu.
Antalya Lisesi’nde Tarih Öğretmenliği, Genelkurmay Askeri Tarih ve Stratejik Etüt Başkanlığı’nda ise Tarih Uzmanı olarak çalıştı. 1985 yılından itibaren çeşitli bankalarda üst düzey yönetici görevlerinde bulundu.
Milli Türk Talebe Birliği üyeliğinde bulundu. Refah Partisi Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. MÜSİAD İzmit Şubesi , Ensar Vakfı İzmit Şubesi, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi yönetim kurulu üyeliği görevlerini üstlendi.
26 ve 27. Dönemlerde Kocaeli Milletvekili seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu ve İçişleri Komisyonu Üyesi olarak görev yaptı.
14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti’den 28. Dönem Kocaeli Milletvekili seçilen Sami Çakır, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesidir.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.