AK Parti Kocaeli'de adayların seçim beyannamelerini açıklayacağı tarihler belli oldu

Spor 26.02.2024 - 17:15, Güncelleme: 26.02.2024 - 17:15
 

AK Parti Kocaeli'de adayların seçim beyannamelerini açıklayacağı tarihler belli oldu

AK Parti Kocaeli ilçe belediye başkan adaylarının seçim beyannamelerini açıklayacağı tarihler belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde seçim beyannamesini açıklayan Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkanı ve Adayı Tahir Büyükakın’ın ardından ilçe belediye başkan adaylarının da seçim beyannamesinin açıklayacağı tarihler belli  oldu. İZMİT VE DERİNCE BELLİ DEĞİL Açıklanan tarihlere göre 1 Mart Cuma günü  Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ilk beyanname açıklayacak isim olacak. İzmit ve Derince ilçeleri için ise henüz net bir tarih duyurulmadı. İşte ilçe ilçe belirlenen takvim:
AK Parti Kocaeli ilçe belediye başkan adaylarının seçim beyannamelerini açıklayacağı tarihler belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde seçim beyannamesini açıklayan Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkanı ve Adayı Tahir Büyükakın’ın ardından ilçe belediye başkan adaylarının da seçim beyannamesinin açıklayacağı tarihler belli  oldu.

İZMİT VE DERİNCE BELLİ DEĞİL

Açıklanan tarihlere göre 1 Mart Cuma günü  Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ilk beyanname açıklayacak isim olacak. İzmit ve Derince ilçeleri için ise henüz net bir tarih duyurulmadı.

İşte ilçe ilçe belirlenen takvim:

AKP Kocaeli'de adayların seçim beyannamelerini açıklayacağı tarihler belli oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.