Altın Fiyatlarında Son Dakika!

Ekonomi 18.12.2021 - 10:30, Güncelleme: 18.12.2021 - 10:30
 

Altın Fiyatlarında Son Dakika!

Altın Fiyatlarında Son Dakika!

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi Merkez bankaları enflasyonla mücadele etmek için faiz artırımına giderken Altın fiyatları da yükselişe geçti. Fed'in ekonomiye ilişkin değerlendirmelerinin ardından altın fiyatları güç kazanmaya başladı. Fed, enflasyon için kullandığı 'geçici' kelimesini çıkararak kalıcı bir sorun olduğuna dair değerlendirmede bulunurken 2022 ve 2023 yıllarında toplamda 6 kez faiz artırma ihtimalinin bulunduğunu ve bunun da her adımda 0.25 baz puan seviyelerinde olabileceğini açıkladı. Ayrıca koronavirüsün Omicron varyantının küresel piyasalara etkisi henüz bilinmiyor. Fed Başkanı Jerome Powell'ın Omicron varyantının etkilerinin ne olacağını bilmekten çok uzak olunduğunu da söylemişti. Bu gelişme de altın fiyatlarının yükselmesine destek oldu. GRAM ALTIN TARİHİ YÜKSEK SEVİYEDE  Gram Altın fiyatları ise hem ons altın hem de döviz kurlarındaki hareketlilikle birlikte güçlü seyretmeye devam ediyor. Ekim ayına 501 lira ile yükseliş grafiği çizerek başlayan gram altın istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Gram altın tarihi bir rekor kırarak 956 liradan işlem görüyor. ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?  ALIŞ: 1.528 LİRA SATIŞ: 1.568 LİRA YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?  ALIŞ: 3.057 LİRA SATIŞ: 3.137 LİRA TAM ALTIN NE KADAR OLDU?  ALIŞ: 6.115 LİRA SATIŞ: 6.211 LİRA CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?  ALIŞ: 6.290 LİRA SATIŞ: 6.388 LİRA  
Altın Fiyatlarında Son Dakika!

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi Merkez bankaları enflasyonla mücadele etmek için faiz artırımına giderken Altın fiyatları da yükselişe geçti. Fed'in ekonomiye ilişkin değerlendirmelerinin ardından altın fiyatları güç kazanmaya başladı. Fed, enflasyon için kullandığı 'geçici' kelimesini çıkararak kalıcı bir sorun olduğuna dair değerlendirmede bulunurken 2022 ve 2023 yıllarında toplamda 6 kez faiz artırma ihtimalinin bulunduğunu ve bunun da her adımda 0.25 baz puan seviyelerinde olabileceğini açıkladı.

Ayrıca koronavirüsün Omicron varyantının küresel piyasalara etkisi henüz bilinmiyor. Fed Başkanı Jerome Powell'ın Omicron varyantının etkilerinin ne olacağını bilmekten çok uzak olunduğunu da söylemişti. Bu gelişme de altın fiyatlarının yükselmesine destek oldu.

GRAM ALTIN TARİHİ YÜKSEK SEVİYEDE 

Gram Altın fiyatları ise hem ons altın hem de döviz kurlarındaki hareketlilikle birlikte güçlü seyretmeye devam ediyor. Ekim ayına 501 lira ile yükseliş grafiği çizerek başlayan gram altın istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Gram altın tarihi bir rekor kırarak 956 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU? 

ALIŞ: 1.528 LİRA SATIŞ: 1.568 LİRA

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU? 

ALIŞ: 3.057 LİRA SATIŞ: 3.137 LİRA

TAM ALTIN NE KADAR OLDU? 

ALIŞ: 6.115 LİRA SATIŞ: 6.211 LİRA

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU? 

ALIŞ: 6.290 LİRA SATIŞ: 6.388 LİRA

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.