19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ardahanlılar’dan İYİ Parti’ye ziyaret

Gebze 20.12.2022 - 12:46, Güncelleme: 20.12.2022 - 12:46
 

Ardahanlılar’dan İYİ Parti’ye ziyaret

Ardahan dernekler Federasyonu Sinan Orhan ve arkadaşları İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunulan ziyaretle ilgili İYİ Parti’den yapılan açıklamada, “Ardahan Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Ardahan Çıldır Taşdeğirmen Köyü Dernek Başkanı Sinan Orhan ve dernek yöneticileri ilçe teşkilatımızda İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Vekilimimiz Hakkı Özgür nezdinde, ilçe başkan yardımcılarımız Avni Aksu, Kemal Şeker, Hüseyin Sarıçayır ve İnönü Mahalle Başkanımız Kirman Erceli tarafından ağırlandı. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” denildi. 
Ardahan dernekler Federasyonu Sinan Orhan ve arkadaşları İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunulan ziyaretle ilgili İYİ Parti’den yapılan açıklamada, “Ardahan Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Ardahan Çıldır Taşdeğirmen Köyü Dernek Başkanı Sinan Orhan ve dernek yöneticileri ilçe teşkilatımızda İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Vekilimimiz Hakkı Özgür nezdinde, ilçe başkan yardımcılarımız Avni Aksu, Kemal Şeker, Hüseyin Sarıçayır ve İnönü Mahalle Başkanımız Kirman Erceli tarafından ağırlandı.
Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” denildi. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.