Atatürk’ü en güzel resmedenler ödüllerini aldı

Gündem 24.04.2024 - 14:14, Güncelleme: 24.04.2024 - 14:14
 

Atatürk’ü en güzel resmedenler ödüllerini aldı

Eğitim İş Kocaeli 1 nolu Şubesinin gerçekleştirdiği 'Çocuk Gözüyle Atatürk' resim yarışmasında ödüller verildi

Egitim İş Kocaeli 1 Nolu Şubesinin Her yıl geleneksel olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği 'Çocuk Gözüyle Atatürk' resim yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Şube binasında gerçekleştirilen ödül törenine; Şube Başkanı Sabri Mutlu, Şube Mali Sekreteri Zeynep Gerim, Şube Örgütlenme Sekreteri Gül İzkavas ve Eğitim Sekreteri Coşkun Sarı katıldı. Seçici kurulun değerlendirdiği ‘Çocuk gözüyle Atatürk’ isimli resim yarışmasının İlkokul ve Ortaokul kategorisinde ödül almaya hak kazanan öğrencilere şube binamızda düzenlenen törenle hediyeleri takdim edildi.    DERECEYE GİRENLER: İlkokul kategorisinde birinci Ahmed Ataberk Buldur, ikinci Yaren Toprak, üçüncü Asel Koçoğlu oldu. Ortaokul kategorisinde birinci Anelya Mızrakhanoğlu, İkinci Aynur Üren, üçüncü İdil Ceren Aksoy oldu. Dereceye girenlere gram altın hediye edildi.  Şube Başkanımız Sabri Mutlu yarışmaya katılan çocuklara, öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür etti.       
Eğitim İş Kocaeli 1 nolu Şubesinin gerçekleştirdiği 'Çocuk Gözüyle Atatürk' resim yarışmasında ödüller verildi

Egitim İş Kocaeli 1 Nolu Şubesinin Her yıl geleneksel olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği 'Çocuk Gözüyle Atatürk' resim yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Şube binasında gerçekleştirilen ödül törenine; Şube Başkanı Sabri Mutlu, Şube Mali Sekreteri Zeynep Gerim, Şube Örgütlenme Sekreteri Gül İzkavas ve Eğitim Sekreteri Coşkun Sarı katıldı. Seçici kurulun değerlendirdiği ‘Çocuk gözüyle Atatürk’ isimli resim yarışmasının İlkokul ve Ortaokul kategorisinde ödül almaya hak kazanan öğrencilere şube binamızda düzenlenen törenle hediyeleri takdim edildi. 

 

Atatürk’ü en güzel resmedenler ödüllerini aldı

DERECEYE GİRENLER:

İlkokul kategorisinde birinci Ahmed Ataberk Buldur, ikinci Yaren Toprak, üçüncü Asel Koçoğlu oldu. Ortaokul kategorisinde birinci Anelya Mızrakhanoğlu, İkinci Aynur Üren, üçüncü İdil Ceren Aksoy oldu. Dereceye girenlere gram altın hediye edildi. 
Şube Başkanımız Sabri Mutlu yarışmaya katılan çocuklara, öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür etti. 

 

Atatürk’ü en güzel resmedenler ödüllerini aldı

Atatürk’ü en güzel resmedenler ödüllerini aldı

 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.