19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aydın Günaydın: Fark yaratacağız

Spor 21.06.2023 - 14:45, Güncelleme: 21.06.2023 - 14:45
 

Aydın Günaydın: Fark yaratacağız

Kocaelispor’da yeni alt yapı koordinatörü efsane teknik adam Aydın Günaydın için dün bir imza töreni düzenlendi.

"FARK YARATACAĞIZ" Altyapının yeni Genel Koordinatörü Aydın Günaydın "Çok heyecanlıyım. Kısa ve öz konuşacağım. Bizim için en değerli şey çocuk. Hangi şehirde olduğu önemli değil. Ben şehrimin çocuklarına, Kocaelispor’a yardım etmeye geldim. Değişim olmazsa gelişim olmaz. Ben ikisi için de buradayım. Ben geliştirme sorumlusuyum. Çocuk ve antrenör yetiştireceğiz. Alt yapımızın bir kimliğini, oyuncu, takım, DNA felsefesini oluşturacağız. Kocaelispor alt yapısını konuşturacağız, farklılık yaratacağız” dedi. "KAPIM HER ZAMAN AÇIK" Günaydın “Ülkemizdeki en büyük sorun şu. Destekler samimi olmuyor. Basınımızdan ricam en doğru ve net bilgiyi benden alın. Kapım herkese açık, bundan sonra da açık olacak. Rafet abimin, Hatayspor’da koordinatörle bir görüşmesi vardı. Bir yanımız orada. Gönül bağımız var. Birbirimize yardımcı olacağız. Severek kulübüme döndüm. İşimizi aşkla, samimi bir şekilde yapacağız” diye konuştu.
Kocaelispor’da yeni alt yapı koordinatörü efsane teknik adam Aydın Günaydın için dün bir imza töreni düzenlendi.

"FARK YARATACAĞIZ"

Altyapının yeni Genel Koordinatörü Aydın Günaydın "Çok heyecanlıyım. Kısa ve öz konuşacağım. Bizim için en değerli şey çocuk. Hangi şehirde olduğu önemli değil. Ben şehrimin çocuklarına, Kocaelispor’a yardım etmeye geldim. Değişim olmazsa gelişim olmaz. Ben ikisi için de buradayım. Ben geliştirme sorumlusuyum. Çocuk ve antrenör yetiştireceğiz. Alt yapımızın bir kimliğini, oyuncu, takım, DNA felsefesini oluşturacağız. Kocaelispor alt yapısını konuşturacağız, farklılık yaratacağız” dedi.

"KAPIM HER ZAMAN AÇIK"

Günaydın “Ülkemizdeki en büyük sorun şu. Destekler samimi olmuyor. Basınımızdan ricam en doğru ve net bilgiyi benden alın. Kapım herkese açık, bundan sonra da açık olacak. Rafet abimin, Hatayspor’da koordinatörle bir görüşmesi vardı. Bir yanımız orada. Gönül bağımız var. Birbirimize yardımcı olacağız. Severek kulübüme döndüm. İşimizi aşkla, samimi bir şekilde yapacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.