Aydın'dan önemli bir adım daha!

Spor 18.10.2016 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Aydın'dan önemli bir adım daha!

Antalya'da düzenlediği 3'ncü başkanlar kurulu toplantısıyla sadece bölgemizde değil tüm ülke genelinde büyük ses getiren Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, çok önemli bir adım daha attı. KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, amatör spor kulüp başkanları ile birlikte bugün Gebzespor'un antrenmanını ziyaret etti.

Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve kulübün deneyimli yöneticilerinden Salih Çakıroğlu'nun da yer aldığı antrenmanda önemli mesajlar veren KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebzelilik bilincini aşılamak adına mor beyazlıların antrenmanını ziyaret ettiklerini söyledi. Gebzespor camiasının büyüklüğüne değinen Başkan Aydın, kulübün yerinin burası olmadığını ve daha üst ligleri hak ettiğini söyledi. Gebzespor Başkanı İlker Çakır'a da övgüler yağdıran Başkan Aydın, Çakır'ın Gebzespor için örnek bir mücadele örneği verdiğini, futbolcularından da mücadeleye saha içinde yanıt vererek Gebzespor'u hak ettiği yere taşımaları gerektiğini söyledi. ÇAKIR: EL ELE VERELİM Gebzespor Başkanı İlker Çakır ise KASKF Başkanı Murat Aydın ve beraberindeki kulüp başkanlarına teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kent takımlarını başarıya taşımak için el ele vermeleri gerektiğini kaydeden Başkan Çakır, Gebzespor olarak bölge sporunu daha iyi bir noktaya getirmek adına çalıştıklarını, başarının da birlik ve beraberlikle geleceğini söyledi. Kocaelispor'un yaşadığı krize de değinen Başkan Çakır, 'İlimizin takımına sahip çıkmak hepimizin görevidir. Amatör kulüp başkanları olarak hiçbirimiz bu durumu sessiz kalmamalıyız. Hepinizden Kocaelispor'a destek vermenizi diliyorum' dedi. BAŞKAN AYDIN, FUTBOLCULARLA TEK TEK TOKALAŞTI MURAT AYDIN ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ KASKF BAŞKANI MURAT AYDIN AMATÖR KULÜP BAŞKANLARI GEBZESPOR'A BAKLAVA İKRAM ETTİLER  
Antalya'da düzenlediği 3'ncü başkanlar kurulu toplantısıyla sadece bölgemizde değil tüm ülke genelinde büyük ses getiren Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, çok önemli bir adım daha attı. KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, amatör spor kulüp başkanları ile birlikte bugün Gebzespor'un antrenmanını ziyaret etti.

Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve kulübün deneyimli yöneticilerinden Salih Çakıroğlu'nun da yer aldığı antrenmanda önemli mesajlar veren KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebzelilik bilincini aşılamak adına mor beyazlıların antrenmanını ziyaret ettiklerini söyledi. Gebzespor camiasının büyüklüğüne değinen Başkan Aydın, kulübün yerinin burası olmadığını ve daha üst ligleri hak ettiğini söyledi. Gebzespor Başkanı İlker Çakır'a da övgüler yağdıran Başkan Aydın, Çakır'ın Gebzespor için örnek bir mücadele örneği verdiğini, futbolcularından da mücadeleye saha içinde yanıt vererek Gebzespor'u hak ettiği yere taşımaları gerektiğini söyledi.

ÇAKIR: EL ELE VERELİM

Gebzespor Başkanı İlker Çakır ise KASKF Başkanı Murat Aydın ve beraberindeki kulüp başkanlarına teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kent takımlarını başarıya taşımak için el ele vermeleri gerektiğini kaydeden Başkan Çakır, Gebzespor olarak bölge sporunu daha iyi bir noktaya getirmek adına çalıştıklarını, başarının da birlik ve beraberlikle geleceğini söyledi. Kocaelispor'un yaşadığı krize de değinen Başkan Çakır, 'İlimizin takımına sahip çıkmak hepimizin görevidir. Amatör kulüp başkanları olarak hiçbirimiz bu durumu sessiz kalmamalıyız. Hepinizden Kocaelispor'a destek vermenizi diliyorum' dedi.

BAŞKAN AYDIN, FUTBOLCULARLA TEK TEK TOKALAŞTI

MURAT AYDIN ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

KASKF BAŞKANI MURAT AYDIN AMATÖR KULÜP BAŞKANLARI GEBZESPOR'A BAKLAVA İKRAM ETTİLER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.