AYGÜN'DEN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Kocaeli 01.02.2024 - 20:35, Güncelleme: 01.02.2024 - 20:35
 

AYGÜN'DEN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Aygün, ders çalışan ve spor yapan öğrencilerle bir araya geldi

GENÇLİK VE SPOR MERKEZLERİ Çocuklara ve gençlere yönelik projelere önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeye inşa ettiği gençlik merkezleri ile eğitim ve spora farklı bir bakış açısı kazandırdı. Gençlik ve Spor Merkezleri projelerinin hayata geçtiği Derince’de hizmete sunulan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi, Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi ve Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi yoğun ilgi görüyor. EĞİTİM VE SPORA DESTEK Başkan Aygün de sık sık gençlik merkezlerini ziyaret ederek burada ders çalışan ve spor yapan öğrencilerle bir araya geliyor. Son olarak Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için inşa ettiğimiz merkezlerimiz evlatlarımıza en güzel şekilde hizmet veriyor. Bizler de tesislerimizi gezerek burada hem spor yapan hem de eğitim alan öğrencilerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz” dedi.  
Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Aygün, ders çalışan ve spor yapan öğrencilerle bir araya geldi

GENÇLİK VE SPOR MERKEZLERİ

Çocuklara ve gençlere yönelik projelere önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeye inşa ettiği gençlik merkezleri ile eğitim ve spora farklı bir bakış açısı kazandırdı. Gençlik ve Spor Merkezleri projelerinin hayata geçtiği Derince’de hizmete sunulan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi, Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi ve Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi yoğun ilgi görüyor.

EĞİTİM VE SPORA DESTEK

Başkan Aygün de sık sık gençlik merkezlerini ziyaret ederek burada ders çalışan ve spor yapan öğrencilerle bir araya geliyor. Son olarak Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için inşa ettiğimiz merkezlerimiz evlatlarımıza en güzel şekilde hizmet veriyor. Bizler de tesislerimizi gezerek burada hem spor yapan hem de eğitim alan öğrencilerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.