"Ayşegül'e Özel: İlklerle Dolu Unutulmaz Bir Gün"

Gebze 03.01.2024 - 23:12, Güncelleme: 03.01.2024 - 23:12
 

"Ayşegül'e Özel: İlklerle Dolu Unutulmaz Bir Gün"

Gebze'nin sevilen işletmelerinden İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi, özel gereksinimli genç Ayşegül'ün doğum gününü unutulmaz kılmak için harekete geçti.

ÖZEL GÜNDEN TÜM DETAYLAR BURADA  Nuray Küfüdür'ün sahibi olduğu merkez, Ayşegül'e özel bir gün düzenleyerek hayatının ilk güzellik deneyimini yaşatmayı hedefledi.Cilt bakımından makyaja, manikürden saç bakımına kadar bir dizi özel hizmetle donatılan Ayşegül, projeye destek veren esnafların yardımıyla alışveriş yaparak yeni bir görünüme kavuştu. Bu özel gün, Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan'ın katkıları ve Maya Grup Teknoloji'nin kayıt altına aldığı anlarla taçlandı.Gebze'nin sosyal sorumluluk projelerine duyarlı işletmelerinden biri olan İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi, Ayşegül'e bu unutulmaz günü yaşatmanın mutluluğunu yaşarken, sahibi Nuray Küfüdür, projeye destek olan herkese teşekkür etti. Bu anlamlı gün, güzellik ve iyilik dolu projelere ilham kaynağı olmaya devam edecek gibi görünüyor.  
Gebze'nin sevilen işletmelerinden İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi, özel gereksinimli genç Ayşegül'ün doğum gününü unutulmaz kılmak için harekete geçti.

ÖZEL GÜNDEN TÜM DETAYLAR BURADA 

Nuray Küfüdür'ün sahibi olduğu merkez, Ayşegül'e özel bir gün düzenleyerek hayatının ilk güzellik deneyimini yaşatmayı hedefledi.Cilt bakımından makyaja, manikürden saç bakımına kadar bir dizi özel hizmetle donatılan Ayşegül, projeye destek veren esnafların yardımıyla alışveriş yaparak yeni bir görünüme kavuştu. Bu özel gün, Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan'ın katkıları ve Maya Grup Teknoloji'nin kayıt altına aldığı anlarla taçlandı.Gebze'nin sosyal sorumluluk projelerine duyarlı işletmelerinden biri olan İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi, Ayşegül'e bu unutulmaz günü yaşatmanın mutluluğunu yaşarken, sahibi Nuray Küfüdür, projeye destek olan herkese teşekkür etti. Bu anlamlı gün, güzellik ve iyilik dolu projelere ilham kaynağı olmaya devam edecek gibi görünüyor.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.