Baba Şayir, son yolculuğuna uğurlandı

Dilovası 20.05.2021 - 16:02, Güncelleme: 20.05.2021 - 16:02
 

Baba Şayir, son yolculuğuna uğurlandı

Baba Şayir, son yolculuğuna uğurlandı

CELAL ŞAYİR EBEDİYETE UĞURLANDI Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in babası Celal Şayir, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Önceki gün tedavi altına aldığı hastanede vefat ederken merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Dilovası Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tavşancıl mezarlığına defnedildi. Gerçekleşen cenaze törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanları, meclis üyeleri, muhalefet partilerinin temsilcileri, vatandaşlar ve Başkan Hamza Şayir’in ailesi katılırken cenazeye ilgi bir hayli fazla oldu. Cenazede pandemi kuralları esas alınırken Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da cenazeye katılan isimlerden oldu. Gazetemiz olarak bir kez daha merhuma Allah’tan rahmet geride kalanlara sabır diliyoruz.
Baba Şayir, son yolculuğuna uğurlandı

CELAL ŞAYİR EBEDİYETE UĞURLANDI

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in babası Celal Şayir, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Önceki gün tedavi altına aldığı hastanede vefat ederken merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Dilovası Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tavşancıl mezarlığına defnedildi. Gerçekleşen cenaze törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanları, meclis üyeleri, muhalefet partilerinin temsilcileri, vatandaşlar ve Başkan Hamza Şayir’in ailesi katılırken cenazeye ilgi bir hayli fazla oldu. Cenazede pandemi kuralları esas alınırken Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da cenazeye katılan isimlerden oldu. Gazetemiz olarak bir kez daha merhuma Allah’tan rahmet geride kalanlara sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.