BAĞIMLILIĞA HAYIR!

Çayırova 02.08.2015 - 15:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAĞIMLILIĞA HAYIR!

Bağımlılık yaşının düşmesinin ardından çalışmalarını hızlandıran emniyet ekipleri okullar açılmadan çözümün artmasını sağlıyorlar.

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro amirliği, okulların kapanmasının ardından gençlerin yoğun olarak bulunduğu internet cafeleri denetleyerek bağımlılığa karşı mücadelesini başlattı. İnternet Cafeleri denetleyen polisler, cafde de bulunan gençlere ve çocuklara ‘Bağımlılığa Hayır’ tişörtü ile bilgilendirici broşür dağıttı. Okul önlerinde uyuşturucu ticaretinin arttığından yakınan velilere bir ses olan bu proje sayesinde bağımlılığa karşı bilgilendirme, okullar açılana kadar belli yerlerde okullar açıldıktan sonra ise okullarda verilmesi planlanıyor.   Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, gençlerin çevrelerine karşı daha duyarlı olmalarını, gördükleri olumsuzlukları 155 Polis İmdat telefonunu arayarak bildirmesini istedi. Her türlü bağımlılığa karşı bilgilendirilen gençlerin, bu uygulamadan gayet memnun olduğu gözlendi.  
Bağımlılık yaşının düşmesinin ardından çalışmalarını hızlandıran emniyet ekipleri okullar açılmadan çözümün artmasını sağlıyorlar.

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro amirliği, okulların kapanmasının ardından gençlerin yoğun olarak bulunduğu internet cafeleri denetleyerek bağımlılığa karşı mücadelesini başlattı. İnternet Cafeleri denetleyen polisler, cafde de bulunan gençlere ve çocuklara ‘Bağımlılığa Hayır’ tişörtü ile bilgilendirici broşür dağıttı. Okul önlerinde uyuşturucu ticaretinin arttığından yakınan velilere bir ses olan bu proje sayesinde bağımlılığa karşı bilgilendirme, okullar açılana kadar belli yerlerde okullar açıldıktan sonra ise okullarda verilmesi planlanıyor.

 

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, gençlerin çevrelerine karşı daha duyarlı olmalarını, gördükleri olumsuzlukları 155 Polis İmdat telefonunu arayarak bildirmesini istedi. Her türlü bağımlılığa karşı bilgilendirilen gençlerin, bu uygulamadan gayet memnun olduğu gözlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.