19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bahadır ve Erdoğan’dan Baldur işçilerine destek!

Gebze 10.08.2021 - 12:20, Güncelleme: 10.08.2021 - 12:20
 

Bahadır ve Erdoğan’dan Baldur işçilerine destek!

Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır ve EYT Gebze Şube Başkanı Nuh Erdoğan dernek yöneticileri birlikte grevlerinin 228’inci gününde olan Baldur fabrikası işçilerini ziyaret etti.

Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır ve EYT Gebze Şube Başkanı Nuh Erdoğan grevlerini kararlılıkla sürdüren ve grevin 228’nci gününde olan Baldur fabrikası işçilerine giderek destek verdi. Ziyarette “emeğin kürsüsünü kuruyoruz” diyen Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır, Baldur’lu işçilerin haklı grevlerinde sonuna kadar yanlarında olacaklarının sözünü vererek 12 Ağustos Perşembe günü Gebze Kent Meydanı’nda gerçekleştirecekleri basın toplantısına davet ettiler. “PANDEMİNİN YÜKLERİNİ REDDETMEK İÇİN BİRLEŞELİM” Sermaye iktidarına karşı birleştiklerini ve emeğin kürsüsünü kurduklarını söyleyen Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır, 12 Ağustos Perşembe günü saat 18.00’da Gebze Kent Meydanı’nda toplanacak. EYT Gebze, Tüm Emekliler Sendikası ve Makine Mühendisleri Odası ile birlikte ortaklaşa düzenledikleri basın açıklamasına grevlerinin 228’nci gününde olan Baldur fabrikası işçilerini davet ederek destek isteyen Bahadır, “Kocaeli'nin dört bir yanında, sanayi sitelerinde, işyerlerinde, sokak ve mahallelerde krizin ve pandeminin yüklerini reddetmek için birleşelim” dedi.
Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır ve EYT Gebze Şube Başkanı Nuh Erdoğan dernek yöneticileri birlikte grevlerinin 228’inci gününde olan Baldur fabrikası işçilerini ziyaret etti.

Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır ve EYT Gebze Şube Başkanı Nuh Erdoğan grevlerini kararlılıkla sürdüren ve grevin 228’nci gününde olan Baldur fabrikası işçilerine giderek destek verdi. Ziyarette “emeğin kürsüsünü kuruyoruz” diyen Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır, Baldur’lu işçilerin haklı grevlerinde sonuna kadar yanlarında olacaklarının sözünü vererek 12 Ağustos Perşembe günü Gebze Kent Meydanı’nda gerçekleştirecekleri basın toplantısına davet ettiler.

“PANDEMİNİN YÜKLERİNİ REDDETMEK İÇİN BİRLEŞELİM”

Sermaye iktidarına karşı birleştiklerini ve emeğin kürsüsünü kurduklarını söyleyen Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır, 12 Ağustos Perşembe günü saat 18.00’da Gebze Kent Meydanı’nda toplanacak. EYT Gebze, Tüm Emekliler Sendikası ve Makine Mühendisleri Odası ile birlikte ortaklaşa düzenledikleri basın açıklamasına grevlerinin 228’nci gününde olan Baldur fabrikası işçilerini davet ederek destek isteyen Bahadır, “Kocaeli'nin dört bir yanında, sanayi sitelerinde, işyerlerinde, sokak ve mahallelerde krizin ve pandeminin yüklerini reddetmek için birleşelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.