“Bahçeli’nin kararını sorgulayacak değiliz”

Siyaset 19.03.2021 - 13:49, Güncelleme: 19.03.2021 - 13:49
 

“Bahçeli’nin kararını sorgulayacak değiliz”

MHP yönetimine Kocaeli’den hiç kimsenin girememiş olmasını yorumlayan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Liderimizin aldığı kararı sorgulayacak değiliz” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 13. Olağan Genel Kurultayı’nda Kocaeli’den hiç kimsenin yönetime girememesini değerlendirdi. Ünlü, Kocaeli’den kimsenin girememesi bizleri üzdü ancak Liderimizin aldığı kararı da sorgulayacak değiliz” dedi. MHP’nin 13. Olağan Genel Kurultayı Ankara’da yapıldı. MHP lideri Devlet Bahçeli yeniden Genel Başkan seçildi. Kocaeli açısında kongre dikkat çeken konu ise hiçbir ismin Genel Merkez yönetimine girememiş olmasıydı. Geçtiğimiz kurultayda MYK listesine Hilal Elmas, Erkan Azeri ve disiplin kurulunda Selim Çakır yer almıştı. Son kurultayda ise MYK listesine ne de disiplin kuruluna Kocaeli’den hiçbir isim giremedi. “BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMALARI GURURLANDIRDI” Kurultay’dan dönen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, kurultay ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Liderimizin tekrar seçilmesi beklenen bir durumdu. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen kurultay 14:00 de başladı 14:30 sonlandı. Dünya siyasetine yön veren Bahçeli’nin açıklamaları bizi gururlandırdı. Öte yandan Genel Merkez yönetimine Kocaeli’den kimsenin girememesi bizleri üzdü. Biz Erkan Başkanımızın girmesi için ümitlenmiştik ama olmadı. Olmasını isterdik. Liderimizin aldığı kararı sorgulayacak değiliz” dedi.
MHP yönetimine Kocaeli’den hiç kimsenin girememiş olmasını yorumlayan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Liderimizin aldığı kararı sorgulayacak değiliz” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 13. Olağan Genel Kurultayı’nda Kocaeli’den hiç kimsenin yönetime girememesini değerlendirdi. Ünlü, Kocaeli’den kimsenin girememesi bizleri üzdü ancak Liderimizin aldığı kararı da sorgulayacak değiliz” dedi.

MHP’nin 13. Olağan Genel Kurultayı Ankara’da yapıldı. MHP lideri Devlet Bahçeli yeniden Genel Başkan seçildi. Kocaeli açısında kongre dikkat çeken konu ise hiçbir ismin Genel Merkez yönetimine girememiş olmasıydı. Geçtiğimiz kurultayda MYK listesine Hilal Elmas, Erkan Azeri ve disiplin kurulunda Selim Çakır yer almıştı. Son kurultayda ise MYK listesine ne de disiplin kuruluna Kocaeli’den hiçbir isim giremedi.

“BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMALARI GURURLANDIRDI”

Kurultay’dan dönen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, kurultay ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Liderimizin tekrar seçilmesi beklenen bir durumdu. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen kurultay 14:00 de başladı 14:30 sonlandı. Dünya siyasetine yön veren Bahçeli’nin açıklamaları bizi gururlandırdı. Öte yandan Genel Merkez yönetimine Kocaeli’den kimsenin girememesi bizleri üzdü. Biz Erkan Başkanımızın girmesi için ümitlenmiştik ama olmadı. Olmasını isterdik. Liderimizin aldığı kararı sorgulayacak değiliz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.