Bakan Karaismailoğlu’dan Metro Açıklaması

Kocaeli 18.11.2021 - 12:58, Güncelleme: 18.11.2021 - 12:58
 

Bakan Karaismailoğlu’dan Metro Açıklaması

Bakan Karaismailoğlu’dan Metro Açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Darıca- Gebze Metrosu ile ilgili önemli bilgiler verdi. Bakan Karaismailoğlu iki tarihi açıkladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 2022 yılı bütçesinin görüşmelerine TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakanlığının bütçesi üzerinde sunumuna başladı. Karaismailoğlu, Kocaeli için önemli tarih ve bilgiler verdi. ARALIK 2022’DE AÇILIYOR Karaismailoğlu, “Kocaeli Gebze Sahil-  Darıca OSB metrosu 15,4 km uzunluğunda. TCDD Gar – Gebze OSB arasını Aralık 2022’de; Darıca Sahil – TCDD Gar arasını ise Eylül 2023’te hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.  
Bakan Karaismailoğlu’dan Metro Açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Darıca- Gebze Metrosu ile ilgili önemli bilgiler verdi. Bakan Karaismailoğlu iki tarihi açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 2022 yılı bütçesinin görüşmelerine TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakanlığının bütçesi üzerinde sunumuna başladı. Karaismailoğlu, Kocaeli için önemli tarih ve bilgiler verdi.

ARALIK 2022’DE AÇILIYOR

Karaismailoğlu, “Kocaeli Gebze Sahil-  Darıca OSB metrosu 15,4 km uzunluğunda. TCDD Gar – Gebze OSB arasını Aralık 2022’de; Darıca Sahil – TCDD Gar arasını ise Eylül 2023’te hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.