Bakan Koca, Kocaeli’yi yakın takibe aldı!

Sağlık 20.03.2021 - 14:00, Güncelleme: 20.03.2021 - 14:00
 

Bakan Koca, Kocaeli’yi yakın takibe aldı!

Bakan Koca, Kocaeli’yi yakın takibe aldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarının artış gösterdiği illerin valileri ve sağlık müdürleriyle görüştü. Görüşmede Kocaeli’deki korona virüs vakaları değerlendirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ile görüştü. İlk olarak vaka sayılarının artış gösterdiği illerin sağlık müdürleriyle bir görüşme gerçekleştiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile görüştü. Görüşmeyi sosyal medya hesabından duyurarak bir açıklama yapan Bakan Koca, “Vaka sayılarının artış gösterdiği illerimizle koordinasyon toplantısı yaptık. İl yöneticileri ile tedbir ve uygulamaları istişare ettik. Kısıtlamaları bir daha gelmemek üzere kaldırabilecek olan bizleriz. Virüs yok olmadı, tedbirlere uymak zorundayız” ifadelerini kullandı. “MUTANT VİRÜS HIZLI ARTIYOR” Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pehlevan’ın ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’la da bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeyi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Vali Yavuz “Değerli Kocaelili Kardeşlerim, Sağlık Bakanımız Sayı. Fahrettin Koca ile İlimizdeki pandemiyi değerlendirdik. Vaka sayıları ve hızlı bulaşan mutant virüs artıyor. Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Misafirlikleri iptal edelim. Sosyal hareketliliği azaltalım” ifadelerini kullandı.
Bakan Koca, Kocaeli’yi yakın takibe aldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarının artış gösterdiği illerin valileri ve sağlık müdürleriyle görüştü. Görüşmede Kocaeli’deki korona virüs vakaları değerlendirildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ile görüştü. İlk olarak vaka sayılarının artış gösterdiği illerin sağlık müdürleriyle bir görüşme gerçekleştiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile görüştü. Görüşmeyi sosyal medya hesabından duyurarak bir açıklama yapan Bakan Koca, “Vaka sayılarının artış gösterdiği illerimizle koordinasyon toplantısı yaptık. İl yöneticileri ile tedbir ve uygulamaları istişare ettik. Kısıtlamaları bir daha gelmemek üzere kaldırabilecek olan bizleriz. Virüs yok olmadı, tedbirlere uymak zorundayız” ifadelerini kullandı.

“MUTANT VİRÜS HIZLI ARTIYOR”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pehlevan’ın ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’la da bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeyi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Vali Yavuz “Değerli Kocaelili Kardeşlerim, Sağlık Bakanımız Sayı. Fahrettin Koca ile İlimizdeki pandemiyi değerlendirdik. Vaka sayıları ve hızlı bulaşan mutant virüs artıyor. Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Misafirlikleri iptal edelim. Sosyal hareketliliği azaltalım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.