Bakan Özer Kocaeli’nde

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2022 - 20:00, Güncelleme: 31.10.2022 - 19:07
 

Bakan Özer Kocaeli’nde

Bakan Özer Kocaeli’nde

KOCAELİ (İHA) – Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.Bir takım ziyaretler için Kocaeli’ne gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, BBP Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, BBP İl Başkanı Kaan Şengil ve İl Koordinatörü Metehan Küpçü hazır bulundu. Eğitimle alakalı şehirde yaşanan gelişmelerin konuşulduğu toplantıda, gündeme ilişkin konulara da değinildi. Başkan Şengil ve İl Koordinatörü Küpçü, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Bakan Özer’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda İl Başkanı Şengil, Bakan Özer’e hediye takdim etti.
Bakan Özer Kocaeli’nde
KOCAELİ (İHA) – Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Bir takım ziyaretler için Kocaeli’ne gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, BBP Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, BBP İl Başkanı Kaan Şengil ve İl Koordinatörü Metehan Küpçü hazır bulundu. Eğitimle alakalı şehirde yaşanan gelişmelerin konuşulduğu toplantıda, gündeme ilişkin konulara da değinildi. Başkan Şengil ve İl Koordinatörü Küpçü, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Bakan Özer’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda İl Başkanı Şengil, Bakan Özer’e hediye takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.