BAKAR’DAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET!

Gebze 27.09.2023 - 22:25, Güncelleme: 27.09.2023 - 22:25
 

BAKAR’DAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET!

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım’a ziyaretler sürmeye devam ediyor, son olarak ziyaret eden isimse Bekader Kocaeli İl Başkanı Kinyas Bakar oldu.

BİLİNMESİ GEREKEN BÜTÜN DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE Aynı zamanda Gebze Ticaret Odası Disiplin Kurulu Üyesi olan Bakar başta Bekader (Devletin Bekası ve Milletin İradesi Derneği) olmak üzere Gebze’nin il olması ve bölgemiz ile ilgili çeşitli konularda Başkan Yıldırım ile görüş alış verişinde bulundu. Özellikle Gebze’nin il olması ile ilgi olarak sözlerine devam eden Bakar “Ülkemizde il yapılması gereken bir ilçe varsa öncelik Gebze’de olmalıdır, ayrıca Gayri Safi Milli Hasılası’nın 1,69’unu karşılamaktadır. İl statüsü verilmesi muhtemel gözüken hiçbir ilçe ekonomik olarak Gebze ile karşılaştırılamaz, sırf bu nedenle dahi değerini gösteren kritik bir istatistiktir derken ekonomisi dışında nüfus bakımından genişliği, alt ve üst yapısının teknolojisi ve sosyal çeşitliliği vb faktörlerinde göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguladı. Başkan Yıldırım ise Bakar’a ziyaretten duyduğu mennuniyeti dile getirerek, Gebze’nin il olması hususunda bizde yapılacak çalışmalarda ihtiyaç duyulan desteği vermeye hazırız diye söyledi ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım’a ziyaretler sürmeye devam ediyor, son olarak ziyaret eden isimse Bekader Kocaeli İl Başkanı Kinyas Bakar oldu.

BİLİNMESİ GEREKEN BÜTÜN DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE

Aynı zamanda Gebze Ticaret Odası Disiplin Kurulu Üyesi olan Bakar başta Bekader (Devletin Bekası ve Milletin İradesi Derneği) olmak üzere Gebze’nin il olması ve bölgemiz ile ilgili çeşitli konularda Başkan Yıldırım ile görüş alış verişinde bulundu. Özellikle Gebze’nin il olması ile ilgi olarak sözlerine devam eden Bakar “Ülkemizde il yapılması gereken bir ilçe varsa öncelik Gebze’de olmalıdır, ayrıca Gayri Safi Milli Hasılası’nın 1,69’unu karşılamaktadır. İl statüsü verilmesi muhtemel gözüken hiçbir ilçe ekonomik olarak Gebze ile karşılaştırılamaz, sırf bu nedenle dahi değerini gösteren kritik bir istatistiktir derken ekonomisi dışında nüfus bakımından genişliği, alt ve üst yapısının teknolojisi ve sosyal çeşitliliği vb faktörlerinde göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguladı. Başkan Yıldırım ise Bakar’a ziyaretten duyduğu mennuniyeti dile getirerek, Gebze’nin il olması hususunda bizde yapılacak çalışmalarda ihtiyaç duyulan desteği vermeye hazırız diye söyledi ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.