Başiskele’de kurban atıkları anında toplanacak

Kocaeli 14.06.2024 - 17:32, Güncelleme: 14.06.2024 - 17:32
 

Başiskele’de kurban atıkları anında toplanacak

Başiskele Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve kurban atıklarının çevreye zarar vermeden anında toplanması için hazırlıklarını tamamladı

Kentte Kurban Bayramı'nın daha huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirilmesi için bayram boyunca da mesai yapacak olan Başiskele Belediyesi, hazırlanan programlar ve planlar çerçevesinde gece gündüz demeden vatandaşların hizmetinde olacak. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün personellerinden kurulan Kurban Atığı Toplama Ekipleri, bayram boyunca kurban atıklarını toplamak için ilçenin 37 mahallesinde görev başında olacak.  Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün yönetiminde Kurban Bayramı’nda uygulanacak plan ve programlar belli olurken, vatandaşlardan gelecek her türlü taleplerin en süratli şekilde yerine getirilmesi hedefleniyor. Bayramın 4 günü de ayrı ayrı ekiplerle ilçenin her bir mahallesinde, kamyonlar, çöp taksiler ve iş makineleriyle hizmet verecek olan Kurban Atığı Toplama Timleri,  atıkları çevreyi kirletmeden ve pis kokuya sebep vermeden anında toplayacak.    HIZLI İŞLER MERKEZİ VE ZABITA EKİPLERİ 24 SAAT HİZMETTE OLACAK  Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri alabilmek için bayram süresince Başiskele Belediyesi Hızlı İşler Merkezi ekipleri telefon başında; zabıta ekipleri ise sahada Başiskelelilerin hizmetinde olmaya devam edecek. Vatandaşların acil ihbar ve şikâyetlerine cevap verecek olan belediye ekipleri, özellikle kurban kesen vatandaşların kurban atıklarının bertaraf edilmesi konusunda Kurban Atıkları Toplama Ekipleri’ni yönlendirecek. Başiskeleliler 444 41 10 numaralı telefonu arayarak taleplerini oluşturabilecek ve talepler hızlıca çözüme kavuşturulacak.   EVSEL ATIKLAR DA YİNE DÜZENLİ TOPLANACAK  Başiskele’de bayram süresince evsel atıklar da yine düzenli olarak toplanacak. Çöp kamyonları ve çöp taksiler ilçenin her sokağını gezerek moloz, bağ, bahçe atıklarını ve evsel atıkları süratli bir şekilde toplayacak.  
Başiskele Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve kurban atıklarının çevreye zarar vermeden anında toplanması için hazırlıklarını tamamladı

Kentte Kurban Bayramı'nın daha huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirilmesi için bayram boyunca da mesai yapacak olan Başiskele Belediyesi, hazırlanan programlar ve planlar çerçevesinde gece gündüz demeden vatandaşların hizmetinde olacak. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün personellerinden kurulan Kurban Atığı Toplama Ekipleri, bayram boyunca kurban atıklarını toplamak için ilçenin 37 mahallesinde görev başında olacak. 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün yönetiminde Kurban Bayramı’nda uygulanacak plan ve programlar belli olurken, vatandaşlardan gelecek her türlü taleplerin en süratli şekilde yerine getirilmesi hedefleniyor. Bayramın 4 günü de ayrı ayrı ekiplerle ilçenin her bir mahallesinde, kamyonlar, çöp taksiler ve iş makineleriyle hizmet verecek olan Kurban Atığı Toplama Timleri,  atıkları çevreyi kirletmeden ve pis kokuya sebep vermeden anında toplayacak. 

 

HIZLI İŞLER MERKEZİ VE ZABITA EKİPLERİ 24 SAAT HİZMETTE OLACAK 

Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri alabilmek için bayram süresince Başiskele Belediyesi Hızlı İşler Merkezi ekipleri telefon başında; zabıta ekipleri ise sahada Başiskelelilerin hizmetinde olmaya devam edecek. Vatandaşların acil ihbar ve şikâyetlerine cevap verecek olan belediye ekipleri, özellikle kurban kesen vatandaşların kurban atıklarının bertaraf edilmesi konusunda Kurban Atıkları Toplama Ekipleri’ni yönlendirecek. Başiskeleliler 444 41 10 numaralı telefonu arayarak taleplerini oluşturabilecek ve talepler hızlıca çözüme kavuşturulacak.

 

EVSEL ATIKLAR DA YİNE DÜZENLİ TOPLANACAK 

Başiskele’de bayram süresince evsel atıklar da yine düzenli olarak toplanacak. Çöp kamyonları ve çöp taksiler ilçenin her sokağını gezerek moloz, bağ, bahçe atıklarını ve evsel atıkları süratli bir şekilde toplayacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.