BAŞKAN ADAY ADAYI CİHAN SOYLUÇİÇEK'TEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI!

Çayırova 10.01.2024 - 11:23, Güncelleme: 10.01.2024 - 11:23
 

BAŞKAN ADAY ADAYI CİHAN SOYLUÇİÇEK'TEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Soyluçiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Aday Adayı Cihan Soyluçiçek mesajında şu ifadeleri kullandı:" Günümüzün kıymetli ve dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, ideal manada haberin gerçekliğinin insanlara ulaşmasını sağlamak gibi önemli bir misyonu vardır. İletişim çağının her noktasına sirayet ettiği gazetecilik mesleğini bu anlayışla benimseyip görev icra eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutlarım. Evrensel ve tarafsız normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu doğrultuda her an doğru haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Bunları yaparken basın mensuplarının; basın meslek ilkelerini gözetmesi, kişilik haklarına saygı duyması ve Türkçemizin doğru bir şekilde kullanılması ve korunmasına gerekli özenin gösterilmesinin de son derece önemli olduğunu unutmamaları gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Çayırovalı basın mensuplarımız olmak üzere sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri gündeme taşıyarak katkı sağlayan bütün değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.    
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Soyluçiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Aday Adayı Cihan Soyluçiçek mesajında şu ifadeleri kullandı:" Günümüzün kıymetli ve dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, ideal manada haberin gerçekliğinin insanlara ulaşmasını sağlamak gibi önemli bir misyonu vardır. İletişim çağının her noktasına sirayet ettiği gazetecilik mesleğini bu anlayışla benimseyip görev icra eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutlarım.

Evrensel ve tarafsız normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu doğrultuda her an doğru haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Bunları yaparken basın mensuplarının; basın meslek ilkelerini gözetmesi, kişilik haklarına saygı duyması ve Türkçemizin doğru bir şekilde kullanılması ve korunmasına gerekli özenin gösterilmesinin de son derece önemli olduğunu unutmamaları gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Çayırovalı basın mensuplarımız olmak üzere sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri gündeme taşıyarak katkı sağlayan bütün değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

 
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.