BAŞKAN ADAYI ADAYI SOYLUÇİÇEK: ÇAYIROVAMIZI HEP BİRLİKTE İSTİŞARE HALİNDE YÖNETECEĞİZ!

Çayırova 26.12.2023 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2023 - 11:50
 

BAŞKAN ADAYI ADAYI SOYLUÇİÇEK: ÇAYIROVAMIZI HEP BİRLİKTE İSTİŞARE HALİNDE YÖNETECEĞİZ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Soyluçiçek, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Esnaf ve hane ziyaretleriyle büyük takdir toplayan Soyluçiçek, kurum ve kuruluş ziyaretleriyle de adından söz ettiriyor. Cihan Soyluçiçek mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. Kapı kapı dolaşan Soyluçiçek, plan ve projeleriyle de Çayırovalı hemşehrilerinden tam not alıyor. Çalışmalarıyla ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Başkan Adayı Soyluçiçek halkın teveccühünün kendisini motive ettiğini ifade ederek şunları söyledi:" Çayırova için çalışmaya, hemşehrilerimizin refahını düşünmeye devam ediyoruz. Kapı kapı dolaşıyor, mahalle mahalle geziyor, gece gündüz demeden halkımızda bütünleşiyoruz. Halkımızın sorunlarını bizzat yerinde dinleyerek tespit ediyor ve çözüm önerilerini sıralıyoruz. Belediye Başkanı olduğum zaman Çayırovamızın kronikleşmiş sorunlarını çözeceğimizin sözünü veriyoruz. Ben bu ilçenin, bu şehrin insanıyım. Ben Çayırovamızı avucunun içi gibi bilirim. Bu yüzden ne eksik, ne fazla, nerede ne var, nerede ne yok, sorun nasıl çözülür, iş birlikleri nasıl yapılır çok iyi bilen, sizden, içinizden biriyim. Çayırova'mızı birlikte güzelleştireceğimize ve geliştireceğimize,  Çayırovamızı birlikte yöneteceğimize canı gönülden inanarak bütün vatandaşlarıma güler yüzü, hoş sohbeti, destekleri için teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun"dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Soyluçiçek, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Esnaf ve hane ziyaretleriyle büyük takdir toplayan Soyluçiçek, kurum ve kuruluş ziyaretleriyle de adından söz ettiriyor.

Cihan Soyluçiçek mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. Kapı kapı dolaşan Soyluçiçek, plan ve projeleriyle de Çayırovalı hemşehrilerinden tam not alıyor. Çalışmalarıyla ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Başkan Adayı Soyluçiçek halkın teveccühünün kendisini motive ettiğini ifade ederek şunları söyledi:" Çayırova için çalışmaya, hemşehrilerimizin refahını düşünmeye devam ediyoruz. Kapı kapı dolaşıyor, mahalle mahalle geziyor, gece gündüz demeden halkımızda bütünleşiyoruz. Halkımızın sorunlarını bizzat yerinde dinleyerek tespit ediyor ve çözüm önerilerini sıralıyoruz. Belediye Başkanı olduğum zaman Çayırovamızın kronikleşmiş sorunlarını çözeceğimizin sözünü veriyoruz. Ben bu ilçenin, bu şehrin insanıyım. Ben Çayırovamızı avucunun içi gibi bilirim. Bu yüzden ne eksik, ne fazla, nerede ne var, nerede ne yok, sorun nasıl çözülür, iş birlikleri nasıl yapılır çok iyi bilen, sizden, içinizden biriyim. Çayırova'mızı birlikte güzelleştireceğimize ve geliştireceğimize,  Çayırovamızı birlikte yöneteceğimize canı gönülden inanarak bütün vatandaşlarıma güler yüzü, hoş sohbeti, destekleri için teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun"dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.