BAŞKAN BIYIK, HEDEF TV'YE KONUK OLDU!

Darıca 08.02.2024 - 16:53, Güncelleme: 08.02.2024 - 16:53
 

BAŞKAN BIYIK, HEDEF TV'YE KONUK OLDU!

Darıca Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Muzaffer Bıyık, Hedef TV'nin iç yapımlarından biri olan "KIRMIZI MASA" programına konuk oldu.

Program öncesi Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ile bir araya gelen Başkan Bıyık "HEDEF TV Ailesine bugüne kadar yaptıkları tarafsız ve ahlaklı yayın anlayışı için çok teşekkür ediyorum diye söylerken, Yıldırım ise Başkanımız Darıca için başarıları ile simgeleşmiş bir isim, yapacağı çalışmalar kendisine başarılar diliyorum dedi. Programın deneyimli  sunucusu Necdet Narin'in moderatörlüğünde gerçekleşen programa, Başkan Bıyık öncelikli olarak kendini tanıtarak başladı. Bıyık, 1977 yılında Darıca Emek Mahallesi'nde doğduğunu belirterek, ticaretle uğraşan bir ailede büyüdüğünü ve 2008 yılında AK Parti'de aktif siyasete adım attığını ifade etti. 2009-2019 yılları arasında ilçe başkanlığı yaptıktan sonra belediye başkanlığı görevini üstlendiğini dile getiren Başkan Bıyık, 5 yıllık hizmet sürecini anlattı. Geçtiğimiz dönem seçimlerinden sonra sel felaketi, pandemi süreci, depremler ve ekonomik sorunlar gibi zorlu zamanlar yaşadıklarını ifade eden Başkan Bıyık, 2019 seçimlerinde vadettikleri işlerin %92'sini tamamladıklarını belirtti. Sahil düzenlemeleri, kültür merkezleri, spor salonları, konferans alanları, yol ve park alanları gibi projelerin yanı sıra trafik akışını rahatlatıcı çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Elektrik kesintilerinin azalması için SEDAŞ'a baskı yaparak enerji transferi çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Bıyık, Darıca'nın her yıl artan nüfusu ve yapılan 50 milyon TL'lik yatırımlarla problemleri çözeceklerini söyledi. Başkan Bıyık, ailesinin kendisine sağladığı büyük destekten bahsederek, gelecek dönemde Abdi İpekçi Mahallesi'nde bir kültür merkezi ve sağlık ocağı inşaatının tamamlanacağını, kentsel dönüşüm projelerinin devam edeceğini belirtti. "Gelecek beş yılımızın bugünden daha iyi olacağına inanıyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı. ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM
Darıca Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Muzaffer Bıyık, Hedef TV'nin iç yapımlarından biri olan "KIRMIZI MASA" programına konuk oldu.

Program öncesi Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ile bir araya gelen Başkan Bıyık "HEDEF TV Ailesine bugüne kadar yaptıkları tarafsız ve ahlaklı yayın anlayışı için çok teşekkür ediyorum diye söylerken, Yıldırım ise Başkanımız Darıca için başarıları ile simgeleşmiş bir isim, yapacağı çalışmalar kendisine başarılar diliyorum dedi. Programın deneyimli  sunucusu Necdet Narin'in moderatörlüğünde gerçekleşen programa, Başkan Bıyık öncelikli olarak kendini tanıtarak başladı.

Bıyık, 1977 yılında Darıca Emek Mahallesi'nde doğduğunu belirterek, ticaretle uğraşan bir ailede büyüdüğünü ve 2008 yılında AK Parti'de aktif siyasete adım attığını ifade etti. 2009-2019 yılları arasında ilçe başkanlığı yaptıktan sonra belediye başkanlığı görevini üstlendiğini dile getiren Başkan Bıyık, 5 yıllık hizmet sürecini anlattı.

Geçtiğimiz dönem seçimlerinden sonra sel felaketi, pandemi süreci, depremler ve ekonomik sorunlar gibi zorlu zamanlar yaşadıklarını ifade eden Başkan Bıyık, 2019 seçimlerinde vadettikleri işlerin %92'sini tamamladıklarını belirtti. Sahil düzenlemeleri, kültür merkezleri, spor salonları, konferans alanları, yol ve park alanları gibi projelerin yanı sıra trafik akışını rahatlatıcı çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

Elektrik kesintilerinin azalması için SEDAŞ'a baskı yaparak enerji transferi çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Bıyık, Darıca'nın her yıl artan nüfusu ve yapılan 50 milyon TL'lik yatırımlarla problemleri çözeceklerini söyledi.

Başkan Bıyık, ailesinin kendisine sağladığı büyük destekten bahsederek, gelecek dönemde Abdi İpekçi Mahallesi'nde bir kültür merkezi ve sağlık ocağı inşaatının tamamlanacağını, kentsel dönüşüm projelerinin devam edeceğini belirtti. "Gelecek beş yılımızın bugünden daha iyi olacağına inanıyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.