Başkan Bıyık ve Şakar, Darıca'da Güçlü!

Darıca 20.02.2024 - 15:27, Güncelleme: 20.02.2024 - 15:27
 

Başkan Bıyık ve Şakar, Darıca'da Güçlü!

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ile AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Darıca'da çarpıcı bir etkiye sahip. 31 Mart yerel seçimlerine doğru hızla ilerleyen bu iki lider, rakiplerini geride bırakarak seçimlerde büyük bir zafer kazanmaya adaylar.

Muzaffer Bıyık ve Köksal Şakar, Sırasöğütler ve Osmangazi Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek saha ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan bu iki lider, teşkilat üyeleriyle birlikte bu ziyaretleri gerçekleştiriyor. Ellerinde karanfillerle vatandaşların isteklerini ve önerilerini dinleyen Bıyık ve Şakar, sık sık fotoğraf çektirerek vatandaşlarla iletişimlerini güçlendiriyorlar. Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, saha ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Saygıdeğer Darıcalılar, buradayız çünkü sizin için buradayız. Cumhur İttifakı olarak Darıca'nın geleceği için bir araya geldik ve güçlü bir vizyonla yolumuza devam ediyoruz. Sizlerin desteğiyle Darıca'yı daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getireceğiz. Sizlerin taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek için buradayız. Geçmişte olduğu gibi, gelecekte de aynı titizlik ve özenle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ise, "Sevgili Darıcalılar, bizler AK Parti olarak sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman yanınızdayız. Köklü projelerimiz ve güçlü ekibimizle Darıca'yı daha ileri taşıyacağız. Mahallelerimizi ziyaret ederek sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin desteğiyle Darıca'nın geleceğini şekillendireceğiz. Birlikte başaracağız!" açıklamasında bulundu.
Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ile AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Darıca'da çarpıcı bir etkiye sahip. 31 Mart yerel seçimlerine doğru hızla ilerleyen bu iki lider, rakiplerini geride bırakarak seçimlerde büyük bir zafer kazanmaya adaylar.

Muzaffer Bıyık ve Köksal Şakar, Sırasöğütler ve Osmangazi Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek saha ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan bu iki lider, teşkilat üyeleriyle birlikte bu ziyaretleri gerçekleştiriyor. Ellerinde karanfillerle vatandaşların isteklerini ve önerilerini dinleyen Bıyık ve Şakar, sık sık fotoğraf çektirerek vatandaşlarla iletişimlerini güçlendiriyorlar.

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, saha ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Saygıdeğer Darıcalılar, buradayız çünkü sizin için buradayız. Cumhur İttifakı olarak Darıca'nın geleceği için bir araya geldik ve güçlü bir vizyonla yolumuza devam ediyoruz. Sizlerin desteğiyle Darıca'yı daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getireceğiz. Sizlerin taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek için buradayız. Geçmişte olduğu gibi, gelecekte de aynı titizlik ve özenle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ise, "Sevgili Darıcalılar, bizler AK Parti olarak sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman yanınızdayız. Köklü projelerimiz ve güçlü ekibimizle Darıca'yı daha ileri taşıyacağız. Mahallelerimizi ziyaret ederek sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin desteğiyle Darıca'nın geleceğini şekillendireceğiz. Birlikte başaracağız!" açıklamasında bulundu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.