Başkan Bıyık’tan CHP’li kadınlara destek!

Darıca 04.11.2019 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık’tan CHP’li kadınlara destek!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları'nın ihtiyaç sahibi ailelere yardım amacıyla açtığı sergiyi ziyaret etti. Bıyık'ın gösterdiği siyasi nezaket alkış aldı. CHP Darıca İlçe Kadın Kolları, önceki gün Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde ihtiyaç sahibi aileler ve kimsesiz çocuklara destek sağlamak amacıyla bir sergi açılışı yaptı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, siyasi bir nezaket göstererek sergiyi ziyaret etti ve yapılan bu anlamlı organizasyona Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Cephesi'ndeki bir görüntüsünün resmini satın alarak destek oldu. BAŞKAN’DAN KADINLARA DESTEK Konu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Bıyık, "CHP Darıca Kadın Kolları’nın Adnan Menderes Kültür Merkezi’mizde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için düzenlediği kermesi ziyaret ettik. ‪Kermeste Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale cephesinde vermiş olduğu fotoğrafı satın aldık" dedi. Bıyık'ın, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları'nın yaptığı kermese gidip, destekte bulunması, Darıcalılar tarafından takdirle karşılandı.  

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları'nın ihtiyaç sahibi ailelere yardım amacıyla açtığı sergiyi ziyaret etti. Bıyık'ın gösterdiği siyasi nezaket alkış aldı.

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları, önceki gün Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde ihtiyaç sahibi aileler ve kimsesiz çocuklara destek sağlamak amacıyla bir sergi açılışı yaptı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, siyasi bir nezaket göstererek sergiyi ziyaret etti ve yapılan bu anlamlı organizasyona Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Cephesi'ndeki bir görüntüsünün resmini satın alarak destek oldu.

BAŞKAN’DAN KADINLARA DESTEK

Konu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Bıyık, "CHP Darıca Kadın Kolları’nın Adnan Menderes Kültür Merkezi’mizde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için düzenlediği kermesi ziyaret ettik. ‪Kermeste Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale cephesinde vermiş olduğu fotoğrafı satın aldık" dedi. Bıyık'ın, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları'nın yaptığı kermese gidip, destekte bulunması, Darıcalılar tarafından takdirle karşılandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.