Başkan Büyükgöz Kadıllılılarla Buluştu

Gebze 31.10.2021 - 16:58, Güncelleme: 31.10.2021 - 16:58
 

Başkan Büyükgöz Kadıllılılarla Buluştu

Başkan Büyükgöz Kadıllılılarla Buluştu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün mahalle ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, hafta sonu Kadıllı’ya giden Büyükgöz, hem mahalle sakinleriyle çalışmalara ilişkin hasbihal etti hem de 15 Temmuz gazisi Üzeyir Civan’a evinde misafir oldu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle gezilerine hafta sonu da devam ediyor. Gebze’nin mahallelerini, ara vermeden ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hem bölgedeki belediyecilik çalışmalarını denetliyor hem de vatandaşların taleplerini ve önerilerini ilk elden dinliyor. Ziyaretler kapsamında Pazar günü Kadıllı’ya giden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle sakinleriyle çalışmalar ve belediyecilik hizmetleri konularında hasbial etti. Belediye başkan yardımcısı Remzi Şeker ve birim müdürleriyle Kadıllı Mahallesi’ne giden Başkan Büyükgöz, mahalle sakinlerinden 15 Temmuz Gazisi Üzeyir Civan’ı da evinde ziyaret etti. 15 Temmuz’da İstanbul’da gazi olan Kadıllı Mahallesi sakini Üzeyir Civan’a evinde misafir olan Başkan Büyükgöz, “Bu ziyaret vesilesiyle kahraman gazilerimizi minnetle, aziz şehitlerimizi de rahmetle yad ediyorum” dedi. 
Başkan Büyükgöz Kadıllılılarla Buluştu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün mahalle ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, hafta sonu Kadıllı’ya giden Büyükgöz, hem mahalle sakinleriyle çalışmalara ilişkin hasbihal etti hem de 15 Temmuz gazisi Üzeyir Civan’a evinde misafir oldu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle gezilerine hafta sonu da devam ediyor. Gebze’nin mahallelerini, ara vermeden ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hem bölgedeki belediyecilik çalışmalarını denetliyor hem de vatandaşların taleplerini ve önerilerini ilk elden dinliyor. Ziyaretler kapsamında Pazar günü Kadıllı’ya giden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle sakinleriyle çalışmalar ve belediyecilik hizmetleri konularında hasbial etti. Belediye başkan yardımcısı Remzi Şeker ve birim müdürleriyle Kadıllı Mahallesi’ne giden Başkan Büyükgöz, mahalle sakinlerinden 15 Temmuz Gazisi Üzeyir Civan’ı da evinde ziyaret etti. 15 Temmuz’da İstanbul’da gazi olan Kadıllı Mahallesi sakini Üzeyir Civan’a evinde misafir olan Başkan Büyükgöz, “Bu ziyaret vesilesiyle kahraman gazilerimizi minnetle, aziz şehitlerimizi de rahmetle yad ediyorum” dedi. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.