19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Büyükgöz ve Kaya Şehitlere Rahmet ve Filistin'e Destek Yürüyüşüne Katıldı"

Gebze 01.01.2024 - 20:10, Güncelleme: 01.01.2024 - 20:10
 

Başkan Büyükgöz ve Kaya Şehitlere Rahmet ve Filistin'e Destek Yürüyüşüne Katıldı"

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) öncülüğünde düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşüne katıldı.

Galata Köprüsü'nde gerçekleşen etkinlik, Milli İrade Platformu tarafından düzenlendi ve 308 sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşti. Binlerce kişi, şehitlere rahmet, Filistin'e destek ve İsrail'e lanet mesajlarıyla buluştu. Türkiye'den dünyaya önemli bir mesajın verildiği yürüyüş, yeni yılın ilk saatlerinde gerçekleştirilerek PKK terörü ve İsrail zulmüne karşı bir duruş sergilendi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe gibi önemli isimler yürüyüşe katılanlar arasındaydı. Etkinlik, Türkiye'deki siyasi partilerin temsilcileri, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarının bir araya gelerek, şehitlere olan rahmetlerini sunmaları ve Filistin'e desteklerini dile getirmeleri açısından önemli bir platform sağladı. Bu etkinlikle, Türkiye'nin hem iç hem de dış politikadaki duruşu bir kez daha vurgulanmış oldu.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) öncülüğünde düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşüne katıldı.

Galata Köprüsü'nde gerçekleşen etkinlik, Milli İrade Platformu tarafından düzenlendi ve 308 sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşti. Binlerce kişi, şehitlere rahmet, Filistin'e destek ve İsrail'e lanet mesajlarıyla buluştu.

Türkiye'den dünyaya önemli bir mesajın verildiği yürüyüş, yeni yılın ilk saatlerinde gerçekleştirilerek PKK terörü ve İsrail zulmüne karşı bir duruş sergilendi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe gibi önemli isimler yürüyüşe katılanlar arasındaydı.

Etkinlik, Türkiye'deki siyasi partilerin temsilcileri, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarının bir araya gelerek, şehitlere olan rahmetlerini sunmaları ve Filistin'e desteklerini dile getirmeleri açısından önemli bir platform sağladı. Bu etkinlikle, Türkiye'nin hem iç hem de dış politikadaki duruşu bir kez daha vurgulanmış oldu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.