19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Büyükgöz ve Meclis Üyeleri, Marmara Tokatlılar Derneği'ni Ziyaret Etti

Gebze 20.02.2024 - 13:44, Güncelleme: 20.02.2024 - 13:44
 

Başkan Büyükgöz ve Meclis Üyeleri, Marmara Tokatlılar Derneği'ni Ziyaret Etti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Marmara Tokatlılar Derneği'ni ziyaret ederek, Gebze ilçesiyle ilgili yürütülen hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.

Nazik ziyaretleriyle dernek üyelerini memnun eden heyet, samimi bir ortamda yapılan görüşmelerde Gebze'nin geleceği üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında konuşan Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz, dernek üyelerine, Gebze'deki güncel projeler ve gelecek planları hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca, dernek üyelerinin görüş ve önerilerini dinleyerek, Gebze'nin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak ortak çalışmaların önemine vurgu yaptı. Marmara Tokatlılar Dernek Başkanı Recep Çiçek, Gebze Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerinin nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi almanın kendileri için önemli olduğunu belirtti. Çiçek, gelecekte de benzer etkinliklerin devam edeceğini ve Gebze'nin gelişimine katkı sağlayacak işbirliklerini artırma konusundaki kararlılıklarını vurguladı. Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz ve Meclis Üyelerinin Marmara Tokatlılar Derneği'ne gerçekleştirdiği bu nazik ziyaret, yerel yönetim ile sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğinin önemine dikkat çekiyor. Gebze'nin sosyal ve kültürel dokusunu güçlendirecek ortak projelerin hayata geçirilmesi için yapılan bu tür etkinlikler, ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacak adımların atılmasına olanak tanıyor.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Marmara Tokatlılar Derneği'ni ziyaret ederek, Gebze ilçesiyle ilgili yürütülen hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.

Nazik ziyaretleriyle dernek üyelerini memnun eden heyet, samimi bir ortamda yapılan görüşmelerde Gebze'nin geleceği üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz, dernek üyelerine, Gebze'deki güncel projeler ve gelecek planları hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca, dernek üyelerinin görüş ve önerilerini dinleyerek, Gebze'nin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak ortak çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Marmara Tokatlılar Dernek Başkanı Recep Çiçek, Gebze Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerinin nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi almanın kendileri için önemli olduğunu belirtti. Çiçek, gelecekte de benzer etkinliklerin devam edeceğini ve Gebze'nin gelişimine katkı sağlayacak işbirliklerini artırma konusundaki kararlılıklarını vurguladı.

Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz ve Meclis Üyelerinin Marmara Tokatlılar Derneği'ne gerçekleştirdiği bu nazik ziyaret, yerel yönetim ile sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğinin önemine dikkat çekiyor. Gebze'nin sosyal ve kültürel dokusunu güçlendirecek ortak projelerin hayata geçirilmesi için yapılan bu tür etkinlikler, ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacak adımların atılmasına olanak tanıyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.