Başkan Çetinkaya ‘Geçim İttifakı’na davet etti

Siyaset 23.06.2021 - 11:47, Güncelleme: 23.06.2021 - 11:47
 

Başkan Çetinkaya ‘Geçim İttifakı’na davet etti

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı ‘Geçim İttifakı’ çalışmaları kapsamında Darıca sahilinde stant açtı. Stant çalışmalarını ziyaret ederek açıklamada bulunan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Herkesi Geçim İttifakı’nda olağanüstü toplanmaya davet ediyoruz” dedi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı ‘Geçim İttifakı’ çalışmalarına hız verdi. Kadın ve gençlik kolları yöneticileri Darıca sahilinde stant kurarak vatandaşlara ‘Geçim İttifakı’nı anlattı. Kurulan stantları ziyaret eden Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, vatandaşların gerçek gündemden uzaklaştırıldığını dile getirerek asıl gündem olan ‘Geçim’in göz ardı edildiğini ifade etti. ASIL KONUŞULMASI GEREKEN, 83 MİLYON VATANDAŞIMIZIN DERDİ Stant ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Kanaatimize göre bugün asıl konuşulması gereken, 2 Milyon esnafımızın derdidir, geçinemeyen emeklinin, 83 milyon vatandaşımızın derdidir. Ülkemizin adaletten ekonomiye, dış politikadan eğitime kadar her alanda yaşadığı savrulmayı iktidar umursamasa da bu savrulma milletimizi gelecek kaygısına ve geçim sıkıntısına sürüklemiştir” dedi. GEÇİM İTTİFAKI’NDA OLAĞANÜSTÜ TOPLANMAYA DAVET EDİYORUZ Konuşmasının devamında geçim derdinin her geçen gün katlanarak arttığını dile getiren Başkan Çetinkaya, “Biz milletimizin açlığa, yoksulluğa, adaletsiz gelir dağılımına, hayat pahalılığına mahkum edilmesine bir çare aramak ve bulmak mecburiyetindeyiz. Anne ve babaların; bebeğine alacağı sütü, mamayı, bezi düşünür hale getirilmesine seyirci kalamayız. İnsanımızın 5 liralık, 10 liralık et alacak duruma düşürülmesine ve ülkemiz kaynaklarının israfa, ranta ve yolsuzluğa aktarılmasına razı olamayız. Herkesi Geçim İttifakı’nda olağanüstü toplanmaya davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı ‘Geçim İttifakı’ çalışmaları kapsamında Darıca sahilinde stant açtı. Stant çalışmalarını ziyaret ederek açıklamada bulunan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Herkesi Geçim İttifakı’nda olağanüstü toplanmaya davet ediyoruz” dedi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı ‘Geçim İttifakı’ çalışmalarına hız verdi. Kadın ve gençlik kolları yöneticileri Darıca sahilinde stant kurarak vatandaşlara ‘Geçim İttifakı’nı anlattı. Kurulan stantları ziyaret eden Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, vatandaşların gerçek gündemden uzaklaştırıldığını dile getirerek asıl gündem olan ‘Geçim’in göz ardı edildiğini ifade etti.

ASIL KONUŞULMASI GEREKEN, 83 MİLYON VATANDAŞIMIZIN DERDİ

Stant ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Kanaatimize göre bugün asıl konuşulması gereken, 2 Milyon esnafımızın derdidir, geçinemeyen emeklinin, 83 milyon vatandaşımızın derdidir. Ülkemizin adaletten ekonomiye, dış politikadan eğitime kadar her alanda yaşadığı savrulmayı iktidar umursamasa da bu savrulma milletimizi gelecek kaygısına ve geçim sıkıntısına sürüklemiştir” dedi.

GEÇİM İTTİFAKI’NDA OLAĞANÜSTÜ TOPLANMAYA DAVET EDİYORUZ

Konuşmasının devamında geçim derdinin her geçen gün katlanarak arttığını dile getiren Başkan Çetinkaya, “Biz milletimizin açlığa, yoksulluğa, adaletsiz gelir dağılımına, hayat pahalılığına mahkum edilmesine bir çare aramak ve bulmak mecburiyetindeyiz. Anne ve babaların; bebeğine alacağı sütü, mamayı, bezi düşünür hale getirilmesine seyirci kalamayız. İnsanımızın 5 liralık, 10 liralık et alacak duruma düşürülmesine ve ülkemiz kaynaklarının israfa, ranta ve yolsuzluğa aktarılmasına razı olamayız. Herkesi Geçim İttifakı’nda olağanüstü toplanmaya davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.