BAŞKAN DOKUZLAR, FERHAT’I HAYALLERİNE KAVUŞTURDU

Gündem 11.01.2024 - 10:49, Güncelleme: 11.01.2024 - 10:49
 

BAŞKAN DOKUZLAR, FERHAT’I HAYALLERİNE KAVUŞTURDU

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, görme engelli Ferhat Yılmaz’ın TOGG’la gezme hayalini gerçekleştirdi.

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatına  gelerek İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’ı ziyaret eden özel birey Ferhat Yılmaz, gerçekleştirdiği ziyaretinde Başkan Dokuzlar’a yerli ve milli gururumuz TOGG ile gezme hayali olduğunu söyledi. Ferhat’ın hayalini gerçekleştirmek için Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle evinde ziyaret eden Başkan Dokuzlar, Ferhat’ın hayalini gerçekleştirdi. ‘Halil Ağabey TOGG’a binmek istiyorum’ Görme engelliler için özel bir haftada görme engelli Ferhat Yılmaz’ı hayallerine kavuşturarak TOGG ile İzmit’te gezdiren Başkan Dokuzlar “ Ferhat bizi ziyarete geldiğinde ‘Halil Ağabey TOGG’a binmek istiyorum’ dedi. Bizler de Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle ziyaret ettiğimiz özel yavrumuz Ferhat’ı TOGG ile buluşturup hayalini gerçekleştirdik. Onun mutluluğuna şahit olmak her şeye değer.”dedi    
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, görme engelli Ferhat Yılmaz’ın TOGG’la gezme hayalini gerçekleştirdi.

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatına  gelerek İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’ı ziyaret eden özel birey Ferhat Yılmaz, gerçekleştirdiği ziyaretinde Başkan Dokuzlar’a yerli ve milli gururumuz TOGG ile gezme hayali olduğunu söyledi. Ferhat’ın hayalini gerçekleştirmek için Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle evinde ziyaret eden Başkan Dokuzlar, Ferhat’ın hayalini gerçekleştirdi.


‘Halil Ağabey TOGG’a binmek istiyorum’


Görme engelliler için özel bir haftada görme engelli Ferhat Yılmaz’ı hayallerine kavuşturarak TOGG ile İzmit’te gezdiren Başkan Dokuzlar “ Ferhat bizi ziyarete geldiğinde ‘Halil Ağabey TOGG’a binmek istiyorum’ dedi. Bizler de Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle ziyaret ettiğimiz özel yavrumuz Ferhat’ı TOGG ile buluşturup hayalini gerçekleştirdik. Onun mutluluğuna şahit olmak her şeye değer.”dedi

 
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.