Başkan Hürriyet: Leyla Atakan’ı gelecek nesiller rol model alsın istedik

Gündem 28.03.2024 - 13:29, Güncelleme: 28.03.2024 - 13:29
 

Başkan Hürriyet: Leyla Atakan’ı gelecek nesiller rol model alsın istedik

Sözcü TV’de yayınlanan Başkent Kulisleri programına konuk olan Başkan Hürriyet, “Leyla Atakan için belgesel film yaptık. Gelecek nesiller rol model alsın istedik” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Sözcü TV’de yayınlanan Aslı Kurtuluş Mutlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Başkent Kulisleri programına konuk oldu. Programda Gazeteci Saygı Öztürk ve Deniz Seyrek sorularına yanıt verem Başkan Hürriyet, seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.    “LEYLA ATAKAN GÜÇLÜ BİR KARAKTER” Başkan Hürriyet, “Leyla Atakan çok güçlü bir karakter. O dönem bir kadın başkanın seçilmesi hiç kolay değil. Hatta o dönem Leyla Hanım, Kocaeli’de ilk kadın ilk başkanı da oluyor. Sonra da belediye başkanı adayı oluyor ve kazanıyor. Birçok sorunla boğuşup bunların hepsinin üstesinden geliyor.    “BÜTÜN BUNLARI 3 YILDA YAPIYOR” Yapılmaz denilen Kocaeli Fuarını o dönem 43 günlük gibi kısa bir sürede tamamlıyor. Bütün bunları 3 yılda yapıyor. Sonra ne yazık ki trafik kazasında vefat ediyor. Biz de bu konuda bir belgesel film yaptık. Gelecek nesiller rol model alsın istedik. Galasını da yaptık. Çok sayıda sanatçı dostumuz bu projede rol aldı” dedi.
Sözcü TV’de yayınlanan Başkent Kulisleri programına konuk olan Başkan Hürriyet, “Leyla Atakan için belgesel film yaptık. Gelecek nesiller rol model alsın istedik” dedi
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Sözcü TV’de yayınlanan Aslı Kurtuluş Mutlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Başkent Kulisleri programına konuk oldu. Programda Gazeteci Saygı Öztürk ve Deniz Seyrek sorularına yanıt verem Başkan Hürriyet, seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu. 
 
“LEYLA ATAKAN GÜÇLÜ BİR KARAKTER”
Başkan Hürriyet, “Leyla Atakan çok güçlü bir karakter. O dönem bir kadın başkanın seçilmesi hiç kolay değil. Hatta o dönem Leyla Hanım, Kocaeli’de ilk kadın ilk başkanı da oluyor. Sonra da belediye başkanı adayı oluyor ve kazanıyor. Birçok sorunla boğuşup bunların hepsinin üstesinden geliyor. 
 
“BÜTÜN BUNLARI 3 YILDA YAPIYOR”
Yapılmaz denilen Kocaeli Fuarını o dönem 43 günlük gibi kısa bir sürede tamamlıyor. Bütün bunları 3 yılda yapıyor. Sonra ne yazık ki trafik kazasında vefat ediyor. Biz de bu konuda bir belgesel film yaptık. Gelecek nesiller rol model alsın istedik. Galasını da yaptık. Çok sayıda sanatçı dostumuz bu projede rol aldı” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.