Başkan Hürriyet, sabah namazı sonrası Bekirpaşa Fatih Camii cemaatiyle bir araya geldi

Kocaeli 28.02.2024 - 14:05, Güncelleme: 28.02.2024 - 14:05
 

Başkan Hürriyet, sabah namazı sonrası Bekirpaşa Fatih Camii cemaatiyle bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sabah namazı sonrası Bekirpaşa Merkez Fatih Camii’nde cemaat ile kahvaltı yaparak talep ve sorunları dinledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her sabah namazında gerçekleştiği cami ziyaretlerine Bekirpaşa Merkez Fatih Camii’nde devam etti. Sabah namazı sonrası cemaatle kahvaltı sofrasına oturan Başkan Hürriyet, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Programda; İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Baştürk, Meclis Üyesi Adayları Ayşe Fatmagül Terzi, Vildan Bacıoğlu Taşkan ve Neslihan Çakır, İzmit Belediyesi Basın Danışmasını Cem Şakoğlu, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Turgay Oruç, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç, Nurullah Özer ve Birol Sağlam, Bekirdere Mahalle Muhtarı Cihat Önen, Cami Dernek Başkanı Fikri Uysal ve cami cemaati yer aldı.   “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ” İstekleri tek tek not alan Başkan Hürriyet, yetki ve imkanlar dahilinde talep edilen hizmetlerin sunulacağını söyledi. Hürriyet, “Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek adına gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Cami ve çevresi ile diğer taleplerinizi yerine getirmek adına ekip arkadaşlarımız hemen çalışmaya başlayacak” dedi. Vatandaşlar da her zaman kendilerini dinleyen, sorunlarına samimiyetle çözüm üretmeye çalışan Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.    
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sabah namazı sonrası Bekirpaşa Merkez Fatih Camii’nde cemaat ile kahvaltı yaparak talep ve sorunları dinledi
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her sabah namazında gerçekleştiği cami ziyaretlerine Bekirpaşa Merkez Fatih Camii’nde devam etti. Sabah namazı sonrası cemaatle kahvaltı sofrasına oturan Başkan Hürriyet, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Programda; İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Baştürk, Meclis Üyesi Adayları Ayşe Fatmagül Terzi, Vildan Bacıoğlu Taşkan ve Neslihan Çakır, İzmit Belediyesi Basın Danışmasını Cem Şakoğlu, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Turgay Oruç, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç, Nurullah Özer ve Birol Sağlam, Bekirdere Mahalle Muhtarı Cihat Önen, Cami Dernek Başkanı Fikri Uysal ve cami cemaati yer aldı.
 
“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
İstekleri tek tek not alan Başkan Hürriyet, yetki ve imkanlar dahilinde talep edilen hizmetlerin sunulacağını söyledi. Hürriyet, “Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek adına gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Cami ve çevresi ile diğer taleplerinizi yerine getirmek adına ekip arkadaşlarımız hemen çalışmaya başlayacak” dedi. Vatandaşlar da her zaman kendilerini dinleyen, sorunlarına samimiyetle çözüm üretmeye çalışan Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.