Başkan Hürriyet, yeni projeler için Kuruçeşme’de incelemelerde bulundu

Gündem 17.04.2024 - 17:09, Güncelleme: 17.04.2024 - 17:09
 

Başkan Hürriyet, yeni projeler için Kuruçeşme’de incelemelerde bulundu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme Hatipköy ve Doğan mahallelerinde yeni dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, mazbatasını aldıktan sonra saha çalışmalarını sürdürüyor. İzmit’in her mahallesine eşit hizmeti götürmek için çalışmalarını yürüten Başkan Hürriyet, Kuruçeşme Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy ve Doğan Mahalle Muhtarı Sadettin Ölmez ile bir araya geldi.    YENİ SOSYAL PROJELER İnsanların hayatlarına dokunan projeleri ortak akılla oluşturan Başkan Hürriyet, mahallelerde yapılması planlanan sosyal alanlar ve üst yapı yenileme çalışmaları ile ilgili muhtarlarla istişarelerde bulundu. İzmit Belediyesi bölgeye yeni hizmet alanları kazandırmak adına çalışmaya devam ediyor.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme Hatipköy ve Doğan mahallelerinde yeni dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, mazbatasını aldıktan sonra saha çalışmalarını sürdürüyor. İzmit’in her mahallesine eşit hizmeti götürmek için çalışmalarını yürüten Başkan Hürriyet, Kuruçeşme Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy ve Doğan Mahalle Muhtarı Sadettin Ölmez ile bir araya geldi. 
 
YENİ SOSYAL PROJELER
İnsanların hayatlarına dokunan projeleri ortak akılla oluşturan Başkan Hürriyet, mahallelerde yapılması planlanan sosyal alanlar ve üst yapı yenileme çalışmaları ile ilgili muhtarlarla istişarelerde bulundu. İzmit Belediyesi bölgeye yeni hizmet alanları kazandırmak adına çalışmaya devam ediyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.