Başkan Koyun: Bu Takımı Çıkarmak İçin Arkadaşlarımızla Elimizden Geleni Yapacağız!

Spor 02.06.2022 - 09:43, Güncelleme: 02.06.2022 - 09:43
 

Başkan Koyun: Bu Takımı Çıkarmak İçin Arkadaşlarımızla Elimizden Geleni Yapacağız!

Gelecek sene TFF 2. Ligde mücadele edecek olan temsilcimizde Kulüp Başkanı Engin Koyun gündeme ilişkin açıklama yaptı. Başkan Koyun gerçekleştirdiği açıklamada “Ne yazık ki küme düştük. Hatalarımız var ve düşmenin baş sorumlusu benim. Bunu kabul ediyorum zaten. Ancak “Kocaelispor’u düşüren başkan” olarak anılmak istemiyorum ve bu takımı çıkarmak için arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız” diye söyledi.

BU NEDENLE GENEL KURUL KARARI ALMIYORUZ 20 milyon lira konusu saptırıldı. Yönetim kurulu toplantısında, başkan adayının, Kocaelispor camiasının samimiyetlerini bilmeleri açısından 20 milyon lirayı kulübe bağış yapacağına dair söz vermeli. Biz de önünü açar kulübü kongreye götürürüz. Ben 500 milyonluk şirket yönetiyorum. 20 milyona ihtiyacım mı var. Paraları yok ancak kongre bitene kadar reklamını yapacak. Buna izin veremeyiz. Özellikle sezonun son bölümünde büyük hakaretlere maruz kaldım. O hakaret edenler azınlık ve bunu bilinçli olarak yapıyorlar. Bu nedenle de genel kurul kararı almıyoruz. Dediğim gibi aday olmak isteyen kişi 20 milyonu bağış yapacağının sözünü versin biz de kongre kararı alalım.  HATALARIMIZ VAR VE DÜŞMENİN BAŞ SORUMLUSU BENİM Bazı arkadaşlarımız genel kurula gidilmesi için üyelerden imza topluyor. İlgili madde açık. Bunu noter huzurunda yapmalı. Çünkü bu imzaların geçerli olup olmadığını nereden bileceğiz? Buradan bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Ne yazık ki küme düştük. Hatalarımız var ve düşmenin baş sorumlusu benim. Bunu kabul ediyorum zaten. Ancak “Kocaelispor’u düşüren başkan” olarak anılmak istemiyorum ve bu takımı çıkarmak için arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız. BİZİM HEDEFİMİZ TAHİR BAŞKANA YÜK OLMADAN BU SÜRECİ GÖTÜRMEK Tahir Büyükakın başkanımız ile aramızda herhangi bir sorun yok. Kendisi hiçbir şeye karışmıyor ancak onun üzerinden bir algı oluşturuluyor. Tahir başkanımızı küstürmememiz lazım. Şu bir gerçek ki onun desteği olmadan bu işler kolay değil. Bizim hedefimiz Tahir başkanımıza yük olmadan bu süreci götürmek. Yeni çıkan spor yasası ile birlikte de başkanlık, yöneticilik daha da zor olacak ve kulüp başkanları rahat hareket edemeyecek. KENDİSİ CUMA GÜNÜ GELECEK VE RAPORUNA GÖRE ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ Doğukan (Koyuncuoğlu) bizim kardeşimiz. Kendisini çok eski tanıyorum. Kendisi ile farklı düşüncelerimiz ve projelerimiz var. Fırat Gül hocamızla ile yolumuza devam edeceğiz. Kendisi cuma günü gelecek ve raporuna göre de çalışmalarımıza başlayacağız. Şu an için Diogo ve Semih ile devam ediyoruz. Transfer komitesinde arkadaşlarımız iç ve dış transferlerle ilgili de görüşmelerine başlanacak. Önümüzdeki hafta yöneticilerimize yeni görevlerini dağıtacağız. Ancak bir süre daha ağırlıklı olarak transfer komitesi üzerinden gideceğiz, dedi
Gelecek sene TFF 2. Ligde mücadele edecek olan temsilcimizde Kulüp Başkanı Engin Koyun gündeme ilişkin açıklama yaptı. Başkan Koyun gerçekleştirdiği açıklamada “Ne yazık ki küme düştük. Hatalarımız var ve düşmenin baş sorumlusu benim. Bunu kabul ediyorum zaten. Ancak “Kocaelispor’u düşüren başkan” olarak anılmak istemiyorum ve bu takımı çıkarmak için arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız” diye söyledi.

BU NEDENLE GENEL KURUL KARARI ALMIYORUZ

20 milyon lira konusu saptırıldı. Yönetim kurulu toplantısında, başkan adayının, Kocaelispor camiasının samimiyetlerini bilmeleri açısından 20 milyon lirayı kulübe bağış yapacağına dair söz vermeli. Biz de önünü açar kulübü kongreye götürürüz. Ben 500 milyonluk şirket yönetiyorum. 20 milyona ihtiyacım mı var. Paraları yok ancak kongre bitene kadar reklamını yapacak. Buna izin veremeyiz. Özellikle sezonun son bölümünde büyük hakaretlere maruz kaldım. O hakaret edenler azınlık ve bunu bilinçli olarak yapıyorlar. Bu nedenle de genel kurul kararı almıyoruz. Dediğim gibi aday olmak isteyen kişi 20 milyonu bağış yapacağının sözünü versin biz de kongre kararı alalım. 

HATALARIMIZ VAR VE DÜŞMENİN BAŞ SORUMLUSU BENİM

Bazı arkadaşlarımız genel kurula gidilmesi için üyelerden imza topluyor. İlgili madde açık. Bunu noter huzurunda yapmalı. Çünkü bu imzaların geçerli olup olmadığını nereden bileceğiz? Buradan bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Ne yazık ki küme düştük. Hatalarımız var ve düşmenin baş sorumlusu benim. Bunu kabul ediyorum zaten. Ancak “Kocaelispor’u düşüren başkan” olarak anılmak istemiyorum ve bu takımı çıkarmak için arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız.

BİZİM HEDEFİMİZ TAHİR BAŞKANA YÜK OLMADAN BU SÜRECİ GÖTÜRMEK

Tahir Büyükakın başkanımız ile aramızda herhangi bir sorun yok. Kendisi hiçbir şeye karışmıyor ancak onun üzerinden bir algı oluşturuluyor. Tahir başkanımızı küstürmememiz lazım. Şu bir gerçek ki onun desteği olmadan bu işler kolay değil. Bizim hedefimiz Tahir başkanımıza yük olmadan bu süreci götürmek. Yeni çıkan spor yasası ile birlikte de başkanlık, yöneticilik daha da zor olacak ve kulüp başkanları rahat hareket edemeyecek.

KENDİSİ CUMA GÜNÜ GELECEK VE RAPORUNA GÖRE ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ

Doğukan (Koyuncuoğlu) bizim kardeşimiz. Kendisini çok eski tanıyorum. Kendisi ile farklı düşüncelerimiz ve projelerimiz var. Fırat Gül hocamızla ile yolumuza devam edeceğiz. Kendisi cuma günü gelecek ve raporuna göre de çalışmalarımıza başlayacağız. Şu an için Diogo ve Semih ile devam ediyoruz. Transfer komitesinde arkadaşlarımız iç ve dış transferlerle ilgili de görüşmelerine başlanacak. Önümüzdeki hafta yöneticilerimize yeni görevlerini dağıtacağız. Ancak bir süre daha ağırlıklı olarak transfer komitesi üzerinden gideceğiz, dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.