Başkan Kurt MHP’den ayrılanlara seslendi

Siyaset 16.09.2021 - 11:13, Güncelleme: 16.09.2021 - 11:13
 

Başkan Kurt MHP’den ayrılanlara seslendi

Başkan Kurt MHP’den ayrılanlara seslendi

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerini hatırlatarak MHP’den ayrılanlara seslendi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, MHP’den fiziken ayrılıp, fikren hala bağlı olanlara seslenen MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, geri dönüş çağrısında bulundu. Başkan Kurt MHP’den ayrılanlara seslendiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Kazanılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi için İyi Parti, seçimi biz kazandırdık diyor. Ne tesadüftür ki sırtını PKK’ya dayayan terörist partisi HDP de aynı ifadeyi kullanıyor. CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı HDP’lilere seslenerek, ‘Sonuna kadar omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.’ diyor. Bu gibi örnekleri çoğaltmak mümkün. Artık saklanmayan bir birliktelik var. Tüm bunlara karşı liderimizin şu çağrısını bir kez daha tekrarlıyorum; “Fiziken başka yerde, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir.”
Başkan Kurt MHP’den ayrılanlara seslendi

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerini hatırlatarak MHP’den ayrılanlara seslendi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, MHP’den fiziken ayrılıp, fikren hala bağlı olanlara seslenen MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, geri dönüş çağrısında bulundu. Başkan Kurt MHP’den ayrılanlara seslendiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Kazanılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi için İyi Parti, seçimi biz kazandırdık diyor. Ne tesadüftür ki sırtını PKK’ya dayayan terörist partisi HDP de aynı ifadeyi kullanıyor. CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı HDP’lilere seslenerek, ‘Sonuna kadar omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.’ diyor. Bu gibi örnekleri çoğaltmak mümkün. Artık saklanmayan bir birliktelik var. Tüm bunlara karşı liderimizin şu çağrısını bir kez daha tekrarlıyorum; “Fiziken başka yerde, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.