Başkan Tahir Büyükakın Gebze Ak Parti'de

Gebze 17.01.2024 - 17:21, Güncelleme: 17.01.2024 - 17:21
 

Başkan Tahir Büyükakın Gebze Ak Parti'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ilçelere ve cumhur ittifakı ortağı MHP'ye ziyaretlere başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ilçelere ve cumhur ittifakı ortağı MHP'ye ziyaretlere başladı. Bu kapsamda Gebze'ye gelen Başkan Büyükakın ile il Başkanı Şahin Talus, ilçe başkanı Recep Kaya ve yönetimini ziyaret ederek bir süre görüşerek seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunudlar. Başkan Büyükakın'ın ziyaretinde Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze bölge koordtinatörü İbrahim Pehlivan, Encümen Üyesi Vahip Angur, Meclis Üyeleri Vasfiye Aydın,Talip Demir, Sedat Çelik, Önceki dönem yönetim kurulu üyesi Halim Turgut  ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanvekili Nagihan Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt'da hazır bulundu.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ilçelere ve cumhur ittifakı ortağı MHP'ye ziyaretlere başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ilçelere ve cumhur ittifakı ortağı MHP'ye ziyaretlere başladı. ResimBu kapsamda Gebze'ye gelen Başkan Büyükakın ile il Başkanı Şahin Talus, ilçe başkanı Recep Kaya ve yönetimini ziyaret ederek bir süre görüşerek seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunudlar. Başkan Büyükakın'ın ziyaretinde Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze bölge koordtinatörü İbrahim Pehlivan, Encümen Üyesi Vahip Angur, Meclis Üyeleri Vasfiye Aydın,Talip Demir, Sedat Çelik, Önceki dönem yönetim kurulu üyesi Halim Turgut  ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanvekili Nagihan Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt'da hazır bulundu.Resim
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.