BAŞKAN YILMAZ: GEBZE BİRLİK FK’NIN NE KADAR CENTİLMEN VE MİSAFİRPERVER OLDUĞUNU BÜTÜN KOCAELİ’YE GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Spor 24.09.2023 - 13:42, Güncelleme: 24.09.2023 - 13:52
 

BAŞKAN YILMAZ: GEBZE BİRLİK FK’NIN NE KADAR CENTİLMEN VE MİSAFİRPERVER OLDUĞUNU BÜTÜN KOCAELİ’YE GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Geçtiğimiz sene futbol hayatına başlayarak 2. Amatör Küme’de şampiyon olan Gebze Birlik Futbol Kulübü’nün bu sezonda hedefi zirve olduğunu söylemek zor değil, ilk haftayı Taş Köprü Birlikspor deplasmanında geçiren temsilcimiz Körfez Esentepe Stadyumunda Fatih Yılmaz’ın kafa golü ile 1-0 kanmıştı. Dün Gebze Alaettin Kurt Stadyumunda Maşukiyespor ile karşılaşan ekibimiz müsabakadan 3-2 mağlup ayrılsa da gelecek için olumlu mesajlar verdi.

BİLİNMESİ GEREKEN TÜM DETAYLAR VE PAYLAŞIM ŞU ŞEKİLDE Mücadeleyi Gebze’li birçok iş adamı ve siyasi parti temsilcisi takip ederken Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım’da tribünden takip etti. Gebze Birlik Futbol Kulübü Başkanı Şener Yılmaz şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kulübü desteklemeye gelen herkese teşekkür etti. Kendi taraftarımız önünde ilk resmi maçımızı oynadığımız Gebze Birlik FK - Maşukiye maçına, rakibimizin başkanını Mis Plavda yemek ve çiçekler eşliğinde ağırlayarak başladık. Maç öncesi rakibimizin hocasına ve hakemlerimize de çiçekler ikram ederek Gebzede futbolun centilmen ve sporcu ruhuna uygun oynandığını, Gebze birlik fk nın centilmen, misafirperver bir takım olduğunu Kocaeli’nin bütün ilçelerine ve spor kulüplerine gösterdik ve göstermeye her hafta devam edeceğiz. Sezonun kendi sahamızdaki ilk resmi maçını yanımızda, bizi destekleyerek izleyen şehrimizin bütün futbol sevdalılarına, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sayın Murat AYDIN, İlçe Spor Müdürümüz Hikmet TATOĞLU, AK Parti Gebze İlçe Başkanımız Recep KAYA, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Habibe ÇIRAK,AK Parti İlçe Yöneticisi ve ÖZ-KA İnşaat firma sahibi Yılmaz KAYA ve AK Parti İlçe Yöneticileri, CHP İlçe Başkanımız Gökhan ORHAN, MHP İlçe Başkanımız Ali YALSIZ ve İlçe Yöneticileri, TSE Baş Denetçisi, Kırşehirliler Dernek Başkanı Fatih SOYLU, HEDEF TV firma sahibi, Nihat YILDIRIM, Match Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet DEMİRTAŞ, SANPET firma sahibi Bülent ÖZDEMİR, Aldil İnşaat firma sahibi İzzet YILDIRIM ve kıymetli eşi Nergis YILDIRIM,Gebze Faruk Güllüoğlu firma sahibi Oktay TORUN, AYN İnşaat firma sahibi Ayhan ÇAKAN, Emlak Kulübü Başkanı Fuat ÖZDAĞ, Anibal Medya firma sahibi İrfan YORMAZ, Mis Pilav firma sahibesi Oya YILMAZ, Şener GYD Genel Müdürü Şenol YILMAZ’a Gebze Birlik FK nın Gebze’nin bir parçası olduğunu ve bu şehrin önemli bir değeri olduğunu hissettirdikleri için şükranlarımızı sunarım.  
Geçtiğimiz sene futbol hayatına başlayarak 2. Amatör Küme’de şampiyon olan Gebze Birlik Futbol Kulübü’nün bu sezonda hedefi zirve olduğunu söylemek zor değil, ilk haftayı Taş Köprü Birlikspor deplasmanında geçiren temsilcimiz Körfez Esentepe Stadyumunda Fatih Yılmaz’ın kafa golü ile 1-0 kanmıştı. Dün Gebze Alaettin Kurt Stadyumunda Maşukiyespor ile karşılaşan ekibimiz müsabakadan 3-2 mağlup ayrılsa da gelecek için olumlu mesajlar verdi.

BİLİNMESİ GEREKEN TÜM DETAYLAR VE PAYLAŞIM ŞU ŞEKİLDE

Mücadeleyi Gebze’li birçok iş adamı ve siyasi parti temsilcisi takip ederken Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım’da tribünden takip etti. Gebze Birlik Futbol Kulübü Başkanı Şener Yılmaz şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kulübü desteklemeye gelen herkese teşekkür etti. Kendi taraftarımız önünde ilk resmi maçımızı oynadığımız Gebze Birlik FK - Maşukiye maçına, rakibimizin başkanını Mis Plavda yemek ve çiçekler eşliğinde ağırlayarak başladık. Maç öncesi rakibimizin hocasına ve hakemlerimize de çiçekler ikram ederek Gebzede futbolun centilmen ve sporcu ruhuna uygun oynandığını, Gebze birlik fk nın centilmen, misafirperver bir takım olduğunu Kocaeli’nin bütün ilçelerine ve spor kulüplerine gösterdik ve göstermeye her hafta devam edeceğiz. Sezonun kendi sahamızdaki ilk resmi maçını yanımızda, bizi destekleyerek izleyen şehrimizin bütün futbol sevdalılarına, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sayın Murat AYDIN, İlçe Spor Müdürümüz Hikmet TATOĞLU, AK Parti Gebze İlçe Başkanımız Recep KAYA, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Habibe ÇIRAK,AK Parti İlçe Yöneticisi ve ÖZ-KA İnşaat firma sahibi Yılmaz KAYA ve AK Parti İlçe Yöneticileri, CHP İlçe Başkanımız Gökhan ORHAN, MHP İlçe Başkanımız Ali YALSIZ ve İlçe Yöneticileri, TSE Baş Denetçisi, Kırşehirliler Dernek Başkanı Fatih SOYLU, HEDEF TV firma sahibi, Nihat YILDIRIM, Match Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet DEMİRTAŞ, SANPET firma sahibi Bülent ÖZDEMİR, Aldil İnşaat firma sahibi İzzet YILDIRIM ve kıymetli eşi Nergis YILDIRIM,Gebze Faruk Güllüoğlu firma sahibi Oktay TORUN, AYN İnşaat firma sahibi Ayhan ÇAKAN, Emlak Kulübü Başkanı Fuat ÖZDAĞ, Anibal Medya firma sahibi İrfan YORMAZ, Mis Pilav firma sahibesi Oya YILMAZ, Şener GYD Genel Müdürü Şenol YILMAZ’a Gebze Birlik FK nın Gebze’nin bir parçası olduğunu ve bu şehrin önemli bir değeri olduğunu hissettirdikleri için şükranlarımızı sunarım.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.