Bayram bittikten sonra LPG'ye indirim geliyor

Ekonomi 04.05.2022 - 14:51, Güncelleme: 04.05.2022 - 14:51
 

Bayram bittikten sonra LPG'ye indirim geliyor

Bayram bittikten sonra LPG'ye indirim geliyor

LPG'de manidar indirim. Vatandaş bayrama gitti dönüyor. İşte dönüş yolunda LPG'ye indirim haberi geldi ama o indirim vatandaş evine girdikten sonra geçerli olacak.Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre LPG'ye bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira indirim geliyor. Brent petroldeki anlık değişim akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Dünya piyasasına yön veren petrol olarak tanımlanan brent petrolün piyasadaki durumu sonrası motorin, LPG ve benzin fiyatları son durum merak ediliyor.Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu geceden itibaren LPG'nin litre fiyatından 1 lira indirim gerçekleşecek. Güncel fiyatlara göre LPG 11 lira 75 kuruştan satılıyor.  
Bayram bittikten sonra LPG'ye indirim geliyor

LPG'de manidar indirim. Vatandaş bayrama gitti dönüyor. İşte dönüş yolunda LPG'ye indirim haberi geldi ama o indirim vatandaş evine girdikten sonra geçerli olacak.Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre LPG'ye bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira indirim geliyor.

Brent petroldeki anlık değişim akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Dünya piyasasına yön veren petrol olarak tanımlanan brent petrolün piyasadaki durumu sonrası motorin, LPG ve benzin fiyatları son durum merak ediliyor.Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu geceden itibaren LPG'nin litre fiyatından 1 lira indirim gerçekleşecek. Güncel fiyatlara göre LPG 11 lira 75 kuruştan satılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.