19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bekaert Türkiye birleşmeyi kutladı

Gündem 03.05.2024 - 15:30, Güncelleme: 03.05.2024 - 15:30
 

Bekaert Türkiye birleşmeyi kutladı

Bekaert İzmit ile Kartepe fabrikaları, 26 Nisan itibariyle Bekaert Türkiye çatısı altında birleşti. Yeni yönetim kadrosuyla Bekaert Türkiye, birleşmeyi pasta keserek kutladı

Kocaeli'de faaliyet gösteren Bekart İzmit ve Kartepe fabrikaları 26 Nisan itibariyle tek çatı altında birleşti. 26 yıldır Bekaert grubunda çalışan Ervin Lokare, Bekaert Türkiye'nin yeni Genel Müdürü oldu. Fabrikaların birleşmesinin ardından bugün Bekaert İzmit fabrikasında bir grup işçinin de katılımıyla kutlama programı gerçekleştirildi. Yeni yönetim kadrosunun da tanıtıldığı programın sonunda kutlama pastası kesildi. "YENİ BİR SAYFA" Programda konuşan Genel Müdür Erwin Lokare, "1000 çalışanı etkileyen bir birleşme bu. Daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bekaert için yeni bir sayfa açıyoruz. Türkiye'nin ihracatı açısından da önemli bir adım bu" dedi. BEKAERT'İN YENİ KADROSU Genel Müdür Erwin Lokare, Finans Müdürü Burcu Birol, Kalite Müdürü Caner Sönmez, İSG Müdürü Emine Polat, Teknoloji Müdürü Ertuğrul Maç, Finans Müdürlüğü Murat Kaya, Bakım Müdürü Oğuz Tamer, Operasyonlar Müdürü Çetin Asil İskender, İnsan Kaynakları Gamze Özmen.
Bekaert İzmit ile Kartepe fabrikaları, 26 Nisan itibariyle Bekaert Türkiye çatısı altında birleşti. Yeni yönetim kadrosuyla Bekaert Türkiye, birleşmeyi pasta keserek kutladı

Kocaeli'de faaliyet gösteren Bekart İzmit ve Kartepe fabrikaları 26 Nisan itibariyle tek çatı altında birleşti. 26 yıldır Bekaert grubunda çalışan Ervin Lokare, Bekaert Türkiye'nin yeni Genel Müdürü oldu. Fabrikaların birleşmesinin ardından bugün Bekaert İzmit fabrikasında bir grup işçinin de katılımıyla kutlama programı gerçekleştirildi. Yeni yönetim kadrosunun da tanıtıldığı programın sonunda kutlama pastası kesildi.

Bekaert Türkiye birleşmeyi kutladı

"YENİ BİR SAYFA"

Programda konuşan Genel Müdür Erwin Lokare, "1000 çalışanı etkileyen bir birleşme bu. Daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bekaert için yeni bir sayfa açıyoruz. Türkiye'nin ihracatı açısından da önemli bir adım bu" dedi.

BEKAERT'İN YENİ KADROSU

Genel Müdür Erwin Lokare, Finans Müdürü Burcu Birol, Kalite Müdürü Caner Sönmez, İSG Müdürü Emine Polat, Teknoloji Müdürü Ertuğrul Maç, Finans Müdürlüğü Murat Kaya, Bakım Müdürü Oğuz Tamer, Operasyonlar Müdürü Çetin Asil İskender, İnsan Kaynakları Gamze Özmen.

Bekaert Türkiye birleşmeyi kutladı

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.