Beşiroğlu; “Teşekkür etmeye gerek yok”

Gebze 01.07.2021 - 10:25, Güncelleme: 01.07.2021 - 10:25
 

Beşiroğlu; “Teşekkür etmeye gerek yok”

Beşiroğlu; “Teşekkür etmeye gerek yok”

Kahveler bugünden itibaren iş yerlerinde kağıt ve taş oyunları oynatabilecek. Kararı sevindirici bulan Gebze Kahvehaneler Odası Başkanı Barış Beşiroğlu yine de gelecekten yana çok da umutlu değil. Beşiroğlu “16 ay çekmediğimiz kalmadı, gelecek günlerde neler olacak, bilemiyoruz” dedi. İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı Temmuz genelgesinde yer alan ilgili maddede “Kahvehane, kıraathane gibi kağıt, taş oyunlarının oynandığı iş yerlerinde söz konusu oyunların oynanmasına/oynatılmasına dair mevcut kısıtlamalar 1 Temmuz Perşembe gününden itibaren sona erdirilecek. Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız Gebze Kahvehaneler odası Başkanı Barış Beşiroğlu, gazetemize açıklamalarda bulunurken “Karara sevindik, tüm kahve sahibi memnun, ancak önlerini göremiyorlar, yani yeniden kapanma korkusu yaşıyorlar, bu da morallerini bozuyor, farklı görüşler var. 16 ayda 12 bin TL destek verildi kahvelere, 4 ayda gelir kaybı desteği aldık, yani verilen tüm destekler bu. Dünya kira ödeyen, çoluk çocukları olan arkadaşlarımız var” dedi. DOĞRU DÜZGÜN SEVİNEMİYORUZ BİLE Kahvelerin yeniden toparlanması ve eski günlerine dönmesinin zor olduğunu kaydeden Gebze Kahvehaneler odası Başkanı Barış Beşiroğlu “Her şey yolunda gitse bile en az iki sene sürer toparlanmak. İnşallah aşılanma hızlanır. Kapatan yerler oldu. Kirasını ödeyemeyen oldu. 16 ay boyunca en çok mağdur bizler olduk. Şimdi yeniden açıyoruz, teşekkür etmek gerekir mi, bence hayır, olması gereken bu, olması gereken işimizin başında olmak, en son bizler açıldık, tek açılan biz değiliz ki. İnşallah her şey güzel gider, yeniden kapanma korkusu var, kahveci esnafı çok zor durumda, sevinemiyoruz bile, açmadığımız yerlerin faturalarını ödemekle meşgulüz” şeklinde konuştu.
Beşiroğlu; “Teşekkür etmeye gerek yok”

Kahveler bugünden itibaren iş yerlerinde kağıt ve taş oyunları oynatabilecek. Kararı sevindirici bulan Gebze Kahvehaneler Odası Başkanı Barış Beşiroğlu yine de gelecekten yana çok da umutlu değil. Beşiroğlu “16 ay çekmediğimiz kalmadı, gelecek günlerde neler olacak, bilemiyoruz” dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı Temmuz genelgesinde yer alan ilgili maddede “Kahvehane, kıraathane gibi kağıt, taş oyunlarının oynandığı iş yerlerinde söz konusu oyunların oynanmasına/oynatılmasına dair mevcut kısıtlamalar 1 Temmuz Perşembe gününden itibaren sona erdirilecek. Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız Gebze Kahvehaneler odası Başkanı Barış Beşiroğlu, gazetemize açıklamalarda bulunurken “Karara sevindik, tüm kahve sahibi memnun, ancak önlerini göremiyorlar, yani yeniden kapanma korkusu yaşıyorlar, bu da morallerini bozuyor, farklı görüşler var. 16 ayda 12 bin TL destek verildi kahvelere, 4 ayda gelir kaybı desteği aldık, yani verilen tüm destekler bu. Dünya kira ödeyen, çoluk çocukları olan arkadaşlarımız var” dedi.

DOĞRU DÜZGÜN SEVİNEMİYORUZ BİLE

Kahvelerin yeniden toparlanması ve eski günlerine dönmesinin zor olduğunu kaydeden Gebze Kahvehaneler odası Başkanı Barış Beşiroğlu “Her şey yolunda gitse bile en az iki sene sürer toparlanmak. İnşallah aşılanma hızlanır. Kapatan yerler oldu. Kirasını ödeyemeyen oldu. 16 ay boyunca en çok mağdur bizler olduk. Şimdi yeniden açıyoruz, teşekkür etmek gerekir mi, bence hayır, olması gereken bu, olması gereken işimizin başında olmak, en son bizler açıldık, tek açılan biz değiliz ki. İnşallah her şey güzel gider, yeniden kapanma korkusu var, kahveci esnafı çok zor durumda, sevinemiyoruz bile, açmadığımız yerlerin faturalarını ödemekle meşgulüz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.