19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Beylikbağı Stadı’na dijital skorbord takıldı

Spor 12.02.2022 - 14:39, Güncelleme: 12.02.2022 - 14:39
 

Beylikbağı Stadı’na dijital skorbord takıldı

Beylikbağı Stadı’na dijital skorbord takıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Beylikbağıspor yönetiminin ihtiyacı ve talebi üzerine Beyikbağı Stadı’na dijital skorbord taktı. EKSİKLİK OLARAK DİKKAT ÇEKİYORDU Gebze’de yoğun karşılaşma sayılarının olduğu stadyumların  başında gelen Beylikbağı Stadı’nda skorbord olmaması eksiklik olarak dikkat çekiyordu. Bu eksikliği gideren Büyükşehir ekipleri, bilgisayar destekli olarak da hizmet sağlayacak. 4x2 ebadındaki dijital skorbordu sahanın yol tarafına bakan köşesine monte edildi. Ayrıca birçok  kulübünde ikinci sahası konumunda olan Beylikbağı Stadı’nın kısa bir süre önce aydınlatma sistemi güçlendirilmiş ve eski tip projektörler sökülerek yerlerine yüzde 60 tasarruf yapabilen LED projektörler takılmıştı. YALSIZ BÜYÜKŞEHİR YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ Statlarına skorbord takılmasıyla büyük bir eksikliğin giderildiğini söyleyen Beylikbağıspor Başkanı Ümit Fatih Yalsız, skorbord ihtiyaçlarına cevap veren Büyükşehir yetkililerine teşekkür etti. Ayrıca Gebze merkezli kulüplerin de ikinci sahası konumunda olan Beylikbağı Stadı’nın bir süre önce aydınlatma sistemi güçlendirilmiş ve eski tip projektörler sökülerek yerlerine yüzde 60 tasarruf sağlayan LED projektörler monte edilmişti.
Beylikbağı Stadı’na dijital skorbord takıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Beylikbağıspor yönetiminin ihtiyacı ve talebi üzerine Beyikbağı Stadı’na dijital skorbord taktı.

EKSİKLİK OLARAK DİKKAT ÇEKİYORDU

Gebze’de yoğun karşılaşma sayılarının olduğu stadyumların  başında gelen Beylikbağı Stadı’nda skorbord olmaması eksiklik olarak dikkat çekiyordu. Bu eksikliği gideren Büyükşehir ekipleri, bilgisayar destekli olarak da hizmet sağlayacak. 4x2 ebadındaki dijital skorbordu sahanın yol tarafına bakan köşesine monte edildi. Ayrıca birçok  kulübünde ikinci sahası konumunda olan Beylikbağı Stadı’nın kısa bir süre önce aydınlatma sistemi güçlendirilmiş ve eski tip projektörler sökülerek yerlerine yüzde 60 tasarruf yapabilen LED projektörler takılmıştı.

YALSIZ BÜYÜKŞEHİR YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Statlarına skorbord takılmasıyla büyük bir eksikliğin giderildiğini söyleyen Beylikbağıspor Başkanı Ümit Fatih Yalsız, skorbord ihtiyaçlarına cevap veren Büyükşehir yetkililerine teşekkür etti. Ayrıca Gebze merkezli kulüplerin de ikinci sahası konumunda olan Beylikbağı Stadı’nın bir süre önce aydınlatma sistemi güçlendirilmiş ve eski tip projektörler sökülerek yerlerine yüzde 60 tasarruf sağlayan LED projektörler monte edilmişti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.