19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Beylikbağıspor, Kavaklıspor’u Farklı Mağlup Etti!

Spor 06.12.2021 - 09:59, Güncelleme: 06.12.2021 - 09:59
 

Beylikbağıspor, Kavaklıspor’u Farklı Mağlup Etti!

Beylikbağıspor, Kavaklıspor’u Farklı Mağlup Etti!

Amatör Küme’de 5. haftasında mücadele eden Beylikbağıspor, Kavaklıspor’u 7-1 yendi. Maçta Beylikbağıspor'dan Tugay 3, Emre 1, Fatih 1, Kadir 1 ve Osman 1 gol attı. KARŞILAŞMAYI ÖNEMLİ İSİMLER TAKİP ETTİ Gebze Beylikbağı Stadında oynanan maç saat 18.00’da başladı. Maçı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz ve belediye yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi Yönetimi, KASKF Başkanı Murat Aydın, önceki dönem kulüp başkanları, sivil toplum kuruluşları, Gebze bölgesi kulüp başkanları ve yöneticileri ile takımın taraftar gurubu BeylikBağı Tayfa da tribünlerde yerini aldı.
Beylikbağıspor, Kavaklıspor’u Farklı Mağlup Etti!

Amatör Küme’de 5. haftasında mücadele eden Beylikbağıspor, Kavaklıspor’u 7-1 yendi. Maçta Beylikbağıspor'dan Tugay 3, Emre 1, Fatih 1, Kadir 1 ve Osman 1 gol attı.

KARŞILAŞMAYI ÖNEMLİ İSİMLER TAKİP ETTİ

Gebze Beylikbağı Stadında oynanan maç saat 18.00’da başladı. Maçı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz ve belediye yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi Yönetimi, KASKF Başkanı Murat Aydın, önceki dönem kulüp başkanları, sivil toplum kuruluşları, Gebze bölgesi kulüp başkanları ve yöneticileri ile takımın taraftar gurubu BeylikBağı Tayfa da tribünlerde yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.