Bilgi İlkokulunda Kütüphane Açılış Töreni

Gebze 24.05.2022 - 12:00, Güncelleme: 24.05.2022 - 12:00
 

Bilgi İlkokulunda Kütüphane Açılış Töreni

Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Bilgi İlkokulunda Bayrak Töreni ve Kütüphane Açılışı programına katıldılar

Bayrak töreninde öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında Kaymakam Güler: “Kıymetli Belediye Başkanım, değerli İlçe Milli Eğitim Müdürüm, okul müdürüm, muhtarımız, hayırseverimiz, kıymetli öğretmenlerimiz, çocuklarımızın kıymetli anne ve babaları ve geleceğimizin teminatı kıymetli yavrularımız; hepinize hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar diliyor, hepinizi en kalbi, içten duygularımla, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.  Bugün okulunuzda güzel bir faaliyet olacak. Hayırsever kuruluşumuzun ve onun sponsoru Bütün Çocuklar Bizim Derneği tarafından yaptırılan güzel bir kütüphanenin açılışı yapılacak. Kütüphane demek kitap demek, kitap demek medeniyet demektir.  Sevgili çocuklar çok okuyarak, derslerinize çok çalışarak kendinizi geliştireceksiniz. Derslerinizi iyi dinleyerek evinize gittikten sonra okulda öğrendiklerinizi tekrar ederek başarılı birer öğrenci olacak kendinizi geleceğe hazırlayacaksınız.  Bizler sizleri çok önemsiyoruz. Belediye Başkanımızla, Milli Eğitim Müdürümüzle burada sizlerle beraberiz. Sizler bizim için, bu ülkemizin imarı ve inşası için çok önemlisiniz. Bizlerin yapamadıklarını sizler inşallah gelecekte yapacaksınız. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bugün bulunduğu noktadan daha ileri seviyelere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere işaret ettiği muassır medeniyetler seviyesine sizler taşıyacaksınız. Bu amaç doğrultusunda sizler çok okuyacak, çok çalışacaksınız. Şimdiden en az bir dil öğrenmeye çalışmalısınız. Artık tek bir dil günümüz şartlarında yetmiyor. Kendinizi ifade edebilmeniz için, iyi bir iş bulabilmeniz için en az bir dil öğrenmeniz gerekiyor.  Değerli çocuklar okulların kapanmasına bir aydan daha kısa bir zaman kaldı. Yaz tatili için, dinlenmek için artık günleri sayıyorsunuz.  Tatilden sonra bir üst sınıfa geçeceksiniz. Çalışmadan, yorulmadan hiçbir şeye sahip olamazsınız. Her zaman çok çalışmalı, çok üretmeli, çok araştırmalısınız. Merak ettiklerinizi ailenize ve öğretmenlerinize sorabilirsiniz ayrıca asıl bilgi kaynağımız olan kitaplarla dost olmalıyız. Sizlere derslerinizde başarılar diliyorum. Allah’a emanet olun, hayırlı günler diliyorum” dedi. Kaymakam Mustafa Güler daha sonra Bütün Çocuklar Bizim Derneği (BÇBD) ‘nin katkılarıyla Bilgi İlkokulunda yapımı tamamlanan Kütüphanenin açılış törenine katıldı. Öğrenciler ile kitap ve okuma üzerine sohbet edip Öğretmenler Odasını ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler, sınıfları ziyaret ederek öğrenciler, okul idaresi ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar dileyerek okuldan ayrıldı. 
Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Bilgi İlkokulunda Bayrak Töreni ve Kütüphane Açılışı programına katıldılar

Bayrak töreninde öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında Kaymakam Güler: “Kıymetli Belediye Başkanım, değerli İlçe Milli Eğitim Müdürüm, okul müdürüm, muhtarımız, hayırseverimiz, kıymetli öğretmenlerimiz, çocuklarımızın kıymetli anne ve babaları ve geleceğimizin teminatı kıymetli yavrularımız; hepinize hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar diliyor, hepinizi en kalbi, içten duygularımla, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. 

Bugün okulunuzda güzel bir faaliyet olacak. Hayırsever kuruluşumuzun ve onun sponsoru Bütün Çocuklar Bizim Derneği tarafından yaptırılan güzel bir kütüphanenin açılışı yapılacak. Kütüphane demek kitap demek, kitap demek medeniyet demektir. 


Sevgili çocuklar çok okuyarak, derslerinize çok çalışarak kendinizi geliştireceksiniz. Derslerinizi iyi dinleyerek evinize gittikten sonra okulda öğrendiklerinizi tekrar ederek başarılı birer öğrenci olacak kendinizi geleceğe hazırlayacaksınız. 


Bizler sizleri çok önemsiyoruz. Belediye Başkanımızla, Milli Eğitim Müdürümüzle burada sizlerle beraberiz. Sizler bizim için, bu ülkemizin imarı ve inşası için çok önemlisiniz. Bizlerin yapamadıklarını sizler inşallah gelecekte yapacaksınız. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bugün bulunduğu noktadan daha ileri seviyelere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere işaret ettiği muassır medeniyetler seviyesine sizler taşıyacaksınız. Bu amaç doğrultusunda sizler çok okuyacak, çok çalışacaksınız. Şimdiden en az bir dil öğrenmeye çalışmalısınız. Artık tek bir dil günümüz şartlarında yetmiyor. Kendinizi ifade edebilmeniz için, iyi bir iş bulabilmeniz için en az bir dil öğrenmeniz gerekiyor. 


Değerli çocuklar okulların kapanmasına bir aydan daha kısa bir zaman kaldı. Yaz tatili için, dinlenmek için artık günleri sayıyorsunuz.  Tatilden sonra bir üst sınıfa geçeceksiniz. Çalışmadan, yorulmadan hiçbir şeye sahip olamazsınız. Her zaman çok çalışmalı, çok üretmeli, çok araştırmalısınız. Merak ettiklerinizi ailenize ve öğretmenlerinize sorabilirsiniz ayrıca asıl bilgi kaynağımız olan kitaplarla dost olmalıyız. Sizlere derslerinizde başarılar diliyorum. Allah’a emanet olun, hayırlı günler diliyorum” dedi.


Kaymakam Mustafa Güler daha sonra Bütün Çocuklar Bizim Derneği (BÇBD) ‘nin katkılarıyla Bilgi İlkokulunda yapımı tamamlanan Kütüphanenin açılış törenine katıldı. Öğrenciler ile kitap ve okuma üzerine sohbet edip Öğretmenler Odasını ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler, sınıfları ziyaret ederek öğrenciler, okul idaresi ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar dileyerek okuldan ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.